Love&Sex

5 najguglanijih pitanja o seksu - prva dva su ohrabrujuća, ostala zastrašujuća

  • Naravno, kad imamo neko pitanje, dvojbu ili sumnju – pitamo Google
  • A osobito kad je riječ o seksu – dakle, nečem vrlo osjetljivom – rado guglamo
  • "Je li seks doista lijep?" nije na popisu čestih pitanja o seksu – pogledaj što se najčešće pita

Google, tehnološki gigant, od svog rođenja 1998. godine postao je mnogo više od puke tražilice, ali nikad po cijenu svoje primarne funkcije i dragocjenog algoritma. Google ti može reći kako napraviti gotovo sve, a prirodno je da ljude zanima puno više od toga kako pravilno oguliti bananu.

Da, ljudi imaju i skrivene misli i obraćaju se Googleu da odgovori na pitanja koja su previše neugodna da ih riješe razgovorom. Naravno, seks ima svoje misterije i naoko neobjašnjive činjenice, što bi moglo objasniti zašto su pitanja toliko raznolika. Ali, znaš li koje se pitanje o seksu najčešće postavlja Googleu?

Možda vas zanima Znatno pojačava užitak! Ovo 6-minutno seks-pravilo trebao bi svatko znati Rubrika Love&Sex Love&Sex

Prema istraživanju Durexa, to je pitanje: "Gdje je G-točka?", koje je za mrvicu prestiglo u prometu pretraživanja pitanje: "Kako dovesti ženu do orgazma?" To je dobra vijest za žene, koje sada imaju konkretne dokaze da su njihovi partneri istovremeno nestručni, ali dovoljno brižni da ulože neku vrstu napora da se promijene. Ovo je prvih ostatak prvih 5 najguglanijih seks-pitanja...

 

1. Gdje je G točka?

2. Kako dovesti ženu do orgazma?

3. Kako se riješiti herpesa?

4. Kako se riješiti genitalnih bradavica?

5. Što je gonoreja?
 

Možda vas zanima CAT poza - najbolji seksualni položaj za žene koji donosi neslućene užitke i muškarcu Rubrika Love&Sex Love&Sex

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka   -i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 

 

Photo: John Schnobrich/ Unsplash

Komentari 0