Love&Sex

Što većina muškaraca s kojima se dopisuješ želi, a što mrzi čitati u tvojim porukama

  • Postani prava majstorica SMS flerta
  • Da bi shvatila kako započeti flert s muškarcem preko SMS-a ili poruka, morala bi prvo shvatiti što muškarci žele ili ne žele čuti
  • Naravno, nije riječ o znanstvenoj fantastici, pohvatat ćeš sve u nekoliko minuta ;)

Jedno istraživanje koje je uključilo 2000 djece u dobi između 6 i 17 godina otkrilo je da samo 52 posto dječaka (za razliku od 72 posto djevojčica) preko ljeta voli sjediti u hladu s knjigom. Neka druga istraživanja otkrila su da se takvo ponašanje nastavlja i duboko u zrelim godinama.

Možda vas zanima Što misliš, troši li više kalorija 2 sata shoppinga, 8 sati spavanja ili 1 sat power joge? Rubrika Life&style Life&style

Poruke ne postoje samo za tebe koja ih pišeš, već i za one koji to čitaju i zato moraš biti svjesna toga da velika većina muškaraca neće na poruke reagirati kao ti.

Kako je slanje poruka danas primarni način komunikacije, možda bi bilo pametno proučiti i zapamtiti ovaj vodič za žene koje muškarcima rado šalju poruke. Saznat ćeš što oni vole, a što mrze u njima čitati. Kad to shvatiš, postat ćeš majstorica SMS flerta.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Ovih 10  stvari koje moraš ili ne smiješ činiti kad pišeš poruke

1. Da: budi izravna

Ovo je vjerojatno najvažnija razlika koju moraš imati na umu kad razmišljaš o poruci muškarcu. Predugačke, čudne poruke njega će zbuniti i odbiti, nećeš ga s njima pridobiti.

Frajer ti obično šalje poruke s planovima za izlazak, ali to ne znači da se ponekad ne želi podružiti sa svojim muškim društvom. Kad mu na njegovu nejasnu poruku odgovoriš s jasnim da ili ne i dodaš vrijeme koje ti paše, shvatit će da i ti voliš izravnu komunikaciju, a ne igrice.

2. Ne: to koliko dugo je trebalo da ti odgovori na SMS nije njegova 'poruka'

Nemoj odmah zaključiti da mu se ne sviđaš jer ti nije odgovorio iste sekunde. Možda je na sastanku, usred nekog posla i naprosto nije mogao ili stigao.

3. Da: poruke moraju biti vedre i zabavne

Takve poruke uvijek su dobre za početak razgovora. Ako mu pružiš poneku zanimljivu, zabavnu i kratku informaciju o sebi, vjerojatno će se i on otvoriti i uzvratiti. No, očekuj da će se to prije dogoditi kad se nađete u živo, nego preko SMS-a. Frajeri su vizualna bića. Budi strpljiva.

Možda vas zanima Zašto žene mnogo češće šalju poruke sa svojim golišavim fotografijama nego muškarci Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Ne: nemoj ga obmanjivati i praviti se da si netko drugi

Ti želiš da on točno shvati kakva si ti osoba i da te prihvati, a ne da mu nudiš neku lažnu sliku o sebi jer misliš da on baš takvu ženu priželjkuje, a ne tebe. Budeš li se pravila da te zanimaju i stvari koje te ne zanimaju jer misliš da ćeš ga tako pridobiti, razmisli, to može voditi u razočaranje i za tebe i za njega.

5. Da: pošalji mu SMS s pozivom da izađete van na ono što njega zanima

Ako si na početku veze i upoznavanja odlučna da ćeš s njima izaći, a slučajno si saznala da voli nogomet, ne moraš lagati da je i tebi najdraži sport, ali mu predloži da odete na tekmu u nedjelju. Vjerojatno će mu biti drago jer si se raspitala o njemu prije nego što si mu se javila i cijenit će tvoj napor.

6. Ne: nemoj otkazivati dogovoreni prvi sudar i početi zvocati o nogometu

Ako je to samo bio lažni pokušaj da ga zainteresiraš, a ponudila si mu nešto što on voli, nemoj mu odmah predbacivati što nije predložio da odete na ono što je tebi najdraže na svijetu.

Možda vas zanima Razdvojena si od svog muškarca? Ako ti ludo fali ovo su poruke koje mu MORAŠ poslati Rubrika Love&Sex Love&Sex

Malo je stvari koje tako frustriraju na prvom sudaru kao kad netko pristane izaći na ono što ste skupa dogovorili, a onda se na koncu želi iz toga izvući ili se žali za vrijeme sudara. Ako se budeš tako ponašala, posumnjat će da si neiskrena manipulatorica koja ne može podnijeti da nije sve kako ona odluči.

7. Da: moraš steći vještinu slanja poruka punih aluzija

Malo seksualne kemije, aluzija i humora pomoći će da se na daljinu zapali za tebe. Samo moraš naučiti slati tu vrstu poruka.

8. Ne: nemoj slati preduge SMS-ove, čak i kad misliš da su seksi

Zapamti, nije te još ni upoznao, zašto bi frajer koji vjerojatno ne voli čitati odgonetavao što si ti htjela reći s porukom od 100 riječi. Budi kratka, pusti da mu radi mašta.

Možda vas zanima Muškarac je postao viralni hit nakon što je pokazao kakve seksi poruke najbolje pale kod njegove supruge Rubrika Life&style Life&style

9. Da: poruke o tome što osjećaš moraju biti iskrene, a ne prepisane s Fejsa

Iskrena poruka s kojom si se otvorila pokazat će mu da ti on puno znači. Vjerojatno će mu biti od prve jasno da odnos ide u pravom smjeru.

10. Ne: nemoj biti preosjetljiva, to nije iskrenost

Ljubavne poruke nikad nemoj slati dok nisi sigurna da su posve iskrene i proživljene, ali isto tako ni dok nisi sigurna da je on spreman za takvu vrstu poruke. Nemoj ga obasipati ljubavnim izjavama dok nije spreman pa se vrijeđati jer je hladan i nepristupačan. Drugim riječima, tu vrstu iskrene poruke pošalji mu tek nakon što si dobro shvatila i prošla sve od 1 do 9. A to znači da ste se našli, upoznali, razumjeli.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0