Love&Sex

Razdvojena si od svog muškarca? Ako ti ludo fali ovo su poruke koje mu MORAŠ poslati

• Točno je kad kažu da udaljenost tjera srce da raste 

• Međutim, doći će trenuci kada ćete doista nedostajati jedno drugome zato jer zbog nekih neizbježnih okolnosti niste mogli biti zajedno 

• Možda ste u vezi na daljinu pa ste navikli pa ne morate puno vremena provoditi zajedno. Međutim, doći će trenuci u kojima će ti toliko jako nedostajati da ćeš mu to nekako htjeti saopćiti – naravno, porukom…

Naravno da mu možeš poslati poruku. Pitaj ga što se događa u njegovom životu. Pitaj ga što namjerava. I vjerojatno će pozitivno odgovoriti na tu gestu. Ali, suočimo se s činjenicama. Ove su metode pomalo previše predvidive i uobičajene. Uvijek je lijepo kad kažeš partneru:  „Nedostaješ mi!“. Ali, tu ne moraš stati. Zapravo, možeš odlučiti da stvari prebaciš na višu razinu. Jer tvoj partner to zaslužuje.

Možda vas zanima Lav i Lav, Ovan i Ovan? Kakva je veza istih horoskopskih znakova? Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

Komunikacija je ključna u bilo kojoj vrsti veze - ali to se posebno odnosi na romantičnu vezu. Srećom, u ovom novom modernom dobu informacija i tehnologije može biti vrlo jednostavno održavati komunikaciju s nekim koga voliš - premda ste jako udaljeni jedno od drugoga. Međutim, premda slanje tekstualnih poruka može imati mnogo prednosti, ono ima i puno mogućih slabih točaka.

Na primjer, slanje teksta može se pogrešno protumačiti i definitivno se može otvoriti raznim tumačenjima. Naravno da želiš ostaviti vrlo malo prostora za sumnju da ti zapravo nedostaje partner i da želiš biti s njim. Kad nisi sa svojim partnerom bit ćeš bombardirana sa toliko različitih osjećaja - ali ako budete mogla dosegnuti svog partnera putem teksta, možeš učiniti čuda za emocije.

Možda vas zanima Ljubavna sanjarica: Što sve može značiti ako sanjaš prekid veze... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Uvijek je sjajna ideja kontaktirati svog partnera putem tekstualne poruke ako zaista želiš stvoriti neke pozitivne osjećaje u svom životu. Međutim, također moraš biti oprezna kod poruka koje mogu biti pogrešno shvaćene ili pogrešno protumačene - jer si samo emocionalno nestabilna. Na primjer, možeš mu poslati poruku „da si barem ovdje“, ali to može ispasti vrlo pasivno-agresivno čak i kada to nije tvoja namjera.

via GIPHY

Zato svaki put kad partneru želiš poslati slatku i romantičnu poruku, trebaš biti sigurna da si jasna. Ne želiš ostaviti mjesta za zbrku ili nerazumijevanje. Moraš biti sigurna da će tvoj partner doista znati kako se osjećaš. A ako imaš problema s tim, onda će ti ovaj članak pomoći u tome.

Možda vas zanima Seks-lista: Evo koje su najslušanije pjesme za vrijeme vođenja ljubavi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Evo nekoliko tekstualnih poruka koje možeš poslati partneru kad god ti nedostaje…

Kad prođe nekoliko sati:

1. Već mi stvarno nedostaje tvoje lice.

2. Je li već osam sati? (ili kad god očekujete ponovni susret)

3. Znam da smo se samo razdvojili jedno od drugoga, ali već mi nedostaje tvoj osmijeh. To je sve. Nastavi.

Prošlo je nekoliko dana:

1. Trenutno nosim tvoju odjeću i sada udišem tvoj miris.

2. Okružena sam s toliko ljudi i svi su sjajni. Ali oni jednostavno nisu ti.

3. Za slučaj da ti to danas nitko nije rekao, nevjerojatan si. A to ne bi trebao zaboraviti. 

via GIPHY

Kada je prošlo jako dugo vremena:

1. Jedan od najboljih osjećaja na svijetu mi je kad se probudim pored tebe. I iskreno, jedva čekam da se ponovno probudim pored tebe.

2. Toliko sam ljubomorna na sve koji su stalno oko tebe. I toliko sam uzbuđena kad sam ponovo s tobom.

3. Moja si apsolutno najdraža osoba - čak i kad si daleko.

ZAVRŠNE MISLI

Nikad nije zabavno kad si predugo daleko od svog najdražeg. Ali, kad nemaš izbora, uvijek je lijepo pokušati se podsjetiti na sve zadivljujuće stvari koje ste napravili u zajedničkom životu. Uvijek je bitno da ostanete povezani jedno s drugim, čak i ako ste zauzeti i udaljeni jedan od drugog.

Možda vas zanima Neraskidiva veza: 4 horoskopska para koji će zauvijek ostati zajedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

Morate ostati jaki. Uvijek je teško. Ali samo se morate podsjetiti da će vaša ljubav biti jaka koliko i vaše poteškoće. I samo se podsjetite koliko će biti sjajno kad se oboje ponovno vidite.

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0