Love&Sex

Seks-lista: Evo koje su najslušanije pjesme za vrijeme vođenja ljubavi

  • U spavaćoj sobi glazba može odigrati veliku ulogu - dodatno 'zapaliti' strasti ili pridonijeti romantičnom ugođaju
  • Može biti odgovorna i za tvoj orgazam s obzirom da pogađa centar za zadovoljstvo u mozgu te potiče hormon sreće
  • Tvrtka za medicinsko zdravlje zdjelice 'Kegel 8' je nakon vrlo detaljne analize podataka iz aplikacije Spotify sastavila listu 10 najslušanijih pjesama za seks

Osim što može nadglasati škripavi krevet i glasne uzdahe, glazba može itekako utjecati na cjelokupni ugođaj i dodatno 'zapaliti' strasti u spavaćoj sobi. Zbog toga je bitno imati spremnu dobru seks-playlistu koja će odraditi svoj posao. Ovisno o tome kakvu atmosferu želiš, takve ćeš pjesme i birati - za nježno su vođenje ljubavi idealni balade i sentiši, a za divlju igru eksplicitnije pop-rock varijante. Osim što ćeš pomoću glazbe stvoriti dobru atmosferu, ona će tebe i tvog partnera opustiti i motivirati. 

Možda te razveseli i činjenica da neki ljudi postižu orgazam upravo zbog glazbe! Da, dobro si pročitala - psiholozi su otkrili da kombinacija mijenjanja harmonija, tonova i frekvencija može imati snažan utjecaj na ljudski mozak, pa čak i u vidu orgazma. To je zbog toga jer glazba pogađa centar za zadovoljstvo u mozgu i potiče hormon sreće.

Možda vas zanima Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode! Rubrika Beauty Beauty

Ako se pitaš koja je to glazba najbolja za spavaću sobu, mogla bi ti pomoći lista koju je sastavila tvrtka za medicinsko zdravlje zdjelice 'Kegel 8'. Nakon analize podataka iz aplikacije Spotify i pretraživanja popisa za reprodukciju koje sadrže pojmove kao što su seks, Netflix i chill, vođenje ljubavi i dr. sastavili su popis umjetnika i pjesama koje su se najčešće pojavljivale.

Možda vas zanima Zaboravi spavaću sobu, kažu da je za seks puno bolja jedna druga prostorija u kući Rubrika Love&Sex Love&Sex

Uz milijune dostupnih pjesama, izdvojili su 10 najboljih koje su se u tražilici pojavljivale više puta pod istim uvjetima za pretraživanje. Njihovo je istraživanje pokazalo da je The Weekend sa svojim zavodljivim melodijama najtraženiji umjetnik na seks listi. Osim njega, na listi visoko kotiraju Trey Songz, Jeremih i Bryson Tiller.

1: Neighbors Know My Name – Trey Songz

2: Slow Motion – Trey Songz

3: All The Time – Jeremih

4: Earned It (Fifty Shades Of Grey) – from the Fifty Shades Of Grey Soundtrack

5: Often – The Weeknd

6: Don’t – Bryson Tiller

7: Pony – Ginuwine

8: Birthday Sex – Jeremih

9: Wicked Games – The Weeknd

10: Exchange – Bryson Tiller

 

 

Photo: shutterstock

Komentari 0