Love&Sex

Evo što ti on zapravo želi reći kad ti u poruci pošalje jednog od ovih 9 emotikona

  • Slanje tekstualnih poruka važan je dio svakodnevne komunikacije, posebno kad su ljubavni odnosi u pitanju
  • No, sve su češće situacije kada umjesto riječi pošaljemo smo određeni emotikon kojim želimo dočarati svoju emociju ili razmišljanje
  • Premda se čine bezopasni, "smajlići" u sebi mogu nositi i prikriveno značenje. Ovoga puta otkrivamo ti što zapravo stoji iza njih devet

Dugi telefonski razgovori ustupili su mjesto tekstualnim porukama koje su postale ogroman dio naše komunikacije. Prilikom dopisivanja nerijetko koristimo različite emotikone kako bi dočarali svoja stanja i razmišljanja. Premda nam se čine bezopasnima te ih doživljavamo kao nedužne dopune teksta oni mogu nositi i prikriveno značenje. Što to zapravo znači kad ti (budući) partner pošalješ određeni "smajlić" možeš otkriti u nastavku.

Možda vas zanima Zašto žene mnogo češće šalju poruke sa svojim golišavim fotografijama nego muškarci Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. Nasmijano lice

Kada ti pošalje nasmijani smajlić najvjerojatnije pokušava biti sladak i pokazati ti da si mu zanimljiva. Ako te pitao za izlazak, a ti si mu odgovorila smajlićem s nasmijanim licem, velika je šansa da si to učinila kako bi izbjegla konkretan odgovor na pitanje. Pripazi, tako bi mogla poslati krive signale.

2. Lice koje namiguje

Kada nabaci svoju zavodničku igru sklon je koristiti smajlić koji namiguje - u ovom slučaju sve je jasno! Možeš biti sigurna kako si mu zanimljiva i kako te želi.

3. Kokice

Uz kokice se jasno veže asocijacija filma, bilo da to znači ugodan boravak kod kuće ili odlazak u kino. Pomoću ovog emotikona suptilno ti daje na znanje da s tobom želi provoditi vrijeme i kako mu nedostaje tvoje društvo.

via GIPHY

Možda vas zanima Ovo je modni klasik od kojega nećemo odustati ni u 2020. Evo zašto ga nositi! Rubrika Moda Moda

4. Palac gore

Ako simpatija na tvoje poruke odgovara isključivo sa palcem podignutim prema gore odaje dojam nezainteresiranosti. Premda se složio s tvrdnjom koju si mi poslala, djeluje kao da se ne trudi previše te da mu nije stalo. Naravno, uvijek postoji šansa da ga je poslao u žurbi, ali ako se ponavlja znaj da nešto nije u redu.

5. Lice koje se belji

Ako ti momak pošalje ovaj emoji daje ti do znanja da je lud, otkačen i spremam na sve. Zabava u najavi je zagarantirana!

6. Srce

Velike su šanse da ako ti simpatija pošalje crveno srce to znači da je na putu da se jako zaljubi u tebe. Ako ti nisi spremna na taj korak, pokušaj slati srca druge boje kao odgovor na neku njegovu slatku rečenicu. Tako ćeš izbjeći moguće nesporazume.

via GIPHY

Možda vas zanima Facebook i Instagram zabranili su korištenje tri emotikona - razlog je vrlo bizaran! Rubrika Life&style Life&style

7. Patlidžan

Kad dobiješ emoji patlidžana odmah ćeš znati što je posrijedi. Pripremite se za noć divljeg, strasnog seksa.

8. Kakica

Ako ti momak pošalje emotikon u obliku kakice trebala bi se zabrinuti, bez obzira što se on može vaditi da je riječ o šali. Posebno ako se u tom trenutku raspravlja o tvom izgledu ili nečemu vezanom uz tvoje ponašanje.

9. Suze od smijeha

Kada ti želi dati do znanja da si duhovita i da ga uspješno nasmijavaš, onda je ovaj smajlić pravi odgovor.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0