Love&Sex

Ovo su najtajnije seksualne maštarije horoskopskih znakova - evo što svaki znak želi u krevetu

  • Seksualne maštarije su sasvim prirodna i normalna stvar
  • Sve ih imamo – međutim, pitanje je jedino hoćemo li ih provesti u stvarnom životu ili ne…
  • Kako zvijezde poprilično utječu na naš seksualni život, otkrit ćemo ti što kažu o tajnim seksualnim maštarijama svakog horoskopskog znaka

Činjenica je da svaki horoskopski znak ima tajne želje u krevetu. Pogledaj o kojim se to maštarijama radi – možda ih netko od njih želi ostvariti baš s tobom…

Ovan

Ovnovi nemaju ništa protiv da ih se promatra za vrijeme seksa. Naprotiv, ništa ih više ne uzbuđuje od swingerskog partyja.

Bik

Bikovi želje doživljaje za sva čula! Vrući vosak svijeća, analne igračke, čulne igre s čokoladom ili medom – kod bikova slobodno može i prljavo!

via GIPHY

Blizanci

Pošto su pravi majstori komunikacije, blizanci vole kad se priča u krevetu. Ni jedan horoskopski znak ne vlada umjetnošću „prljavog govora“ bolje od blizanaca.

Rak

Oni su nadareni glumci te vole inscenirati različite igrice s igranjem uloga. Vrlo su maštoviti kod toga i uvijek su spremni iskušati nešto novo.

Lav

Lavovi vole seks na otvorenom. Stalni osjećaj neizvjesnosti i straha hoće li biti uhvaćeni za vrijeme seksa ili ne, jako ih napaljuje. Budi spremna na kocku!

via GIPHY

Djevica

U realnom životu je osoba rođena u znaku djevice stalno ljubazna, dobro organizirana i perfekcionistički nastrojena. Međutim, djevice se u krevetu žele opustiti pa vole biti u podređenoj ulozi.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Vage vole estetiku. Nema ništa što će jednu vagu uzbuditi više od maštovitog seksi kostima. Doista, mašta kod njih nema granica kad je riječ o donjem rublju.

Škorpion

Ovaj horoskopski znak prilično je dominantan u realnom životu. Stoga želi tu dominaciju prenijeti i u seksualni život. Međutim, voli je i iskusiti na sebi pa je otvoren na sadomazohističke igre.

via GIPHY

Strijelac

Strijelcima su važne promjene i raznolikost. Svejedno je li to seks u kuhinji, na tepihu ili u šumi – jednostavno žele sve isprobati.

Jarac

Među plahtama ovog horoskopskog znaka sve je dopušteno. Jarci se žele prepustiti mašti. Također vole kad ih se snima za vrijeme seksa.

Vodenjak

Vodenjaci su jako radoznali i fascinirani su seksualnim igračkama svih vrsta. I vrlo brzo nauče majstorski rukovati njima.

via GIPHY

Ribe

Ribe su pravi fetišisti na stopala. Osoba rođena u znaku ribe rado će ti lickati nožne prste. Njihova kreativnost i maštovitost čini ih idealnima za bilo kakve igre uloga.

Možda vas zanima Iskrenost im nije najveća vrlina: Ova 4 horoskopska znaka rijetko govore ono što misle Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0