Life&style

Iskrenost im nije najveća vrlina: Ova 4 horoskopska znaka rijetko govore ono što misle

  • Neki ljudi nose svoje srce na jeziku
  • Otvoreni su te bez problema artikuliraju svoje misli i osjećaje
  • Međutim, taj talent nema svatko – a osobito ova četiri horoskopska znaka koja nikada ne govore ono što misle

Mnoge od nas nikada ne znaju kako izraziti „ono iznutra prema van“. Ako si ti jedna od njih, moguće je da je za to kriv i tvoj horoskopski znak. Naime, ova četiri znaka nikada ne govore ono što misle.

Lav

Lav je poznat po svom ponosu. Pošto ga brani kao gotovo ništa u životu, zadrži puno toga što mu se vrzma po glavi za sebe. Taj horoskopski znak ima veliko srce koje s jedne strane ne želi povrijediti ljude oko sebe, a s druge strane ne želi biti slomljeno. Zbog toga lav rijetko kaže ono što doista misli te puno toga drži u sebi. Ponekad to može spriječiti konflikte, ali dugotrajno nije baš zdravo.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Škorpion je tajanstven i misteriozan. Tako djeluje nedostižno te kao da ga je teško povrijediti. Naprotiv! Sasvim duboko u sebi je škorpion jako nježan. Međutim, svoje osjećaje i strahove nikada neće podijeliti s drugima. Često se osjeća neshvaćeno i nedostaju mu riječi da točno opiše svoje osjećaje i želje. Zbog toga često ostane nedorečen.

Djevica

Djevica je vrlo brižna i promišljena. To su dobre karakteristike, ali ponekad joj je jednostavno jako teško izraziti drugima. Međutim, ovaj horoskopski znak ponekad pretjeruje sa suzdržanošću. Naime, djevica nikada neće iskreno reći kako se trenutačno osjeća. Preveliki je strah da bi nekoga time povrijedila.

Vaga

Vaga se uvijek trudi izbjeći konflikte. Kao što samo ime ovog horoskopskog znaka otkriva, vaga voli balans u životu. Svađa i nesuglasice tu nemaju mjesta. Prije nego se upusti u diskusiju, vaga radije zadrži svoje misli za sebe. Nažalost, kod nje nikada ne znaš o čemu razmišlja.

Možda vas zanima Škorpioni imaju prodorne oči, jarčevi sportski stas, a vage divnu kožu... Odgovara li tvoj izgled karakteristikama horoskopskog znaka Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0