Love&Sex 03. veljače 2020.

Budi oprezna ako primijetiš ove znakove na njemu - taj muškarac ima slomljeno srce

Shutterstock/Instagram.
  • Upoznala si sjajnog lika, ali postoji nešto u vezi s njim što jednostavno ne djeluje sasvim u redu?
  • Je li to njegovo raspoloženje? Izgleda kao da oklijeva? Govori li povremeno o bivšoj?
  • Otkrit ćemo ti 10 znakova koji otkrivaju da mu je slomljeno srce…

Prije nego što postaneš nečija utjeha te sama završiš sa slomljenim srcem, postoje znakovi da je srce muškarca još uvijek slomljeno zbog njegove prethodne veze. I dok ti je možda rekao kako je naučio svladati prekid, on se još uvijek bavi ljubavnim jadima i brigama. Ovih 10 znakova jasno otkriva da mu je srce slomljeno te da moraš biti oprezna prije nego što odeš na spoj s njim.

via GIPHY

1. Govori o svojoj bivšoj kao da je ozlijeđen.

Svi razgovaramo o bivšima. To je normalno, sve dok to nije učestalo. Ali kad tvoj novi čovjek priča o svojoj bivšoj, on priča kao da mu je ubila mačku ili prerezala gume.

2. Neodlučan je kad je riječ o vezi.

Čini se da je jako zainteresiran za tebe, ali je krajnje nejasan kad razgovarate o budućnosti. Čini se kao da ne može odlučiti što želi: držati te na udaljenosti ili ti se približiti. To oklijevanje možda je znak da je i dalje slomljen.

Možda vas zanima... S ovih 7 tipova muškaraca nikada nećeš biti sretna - zato ne gubi vrijeme na njih Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Daje loše komentare o ljubavi.

Kada govori o ljubavi, zvuči poput prezrenog tinejdžera koji nikada neće vjerovati u sretan kraj. Kao da je previše slušao Morrisseyja ili The Smithse i pita se zašto ljubav boli. Pa, takav je jer još uvijek slomljena srca te pati za nekim tko mu je srušio snove.

via GIPHY

4. Ponaša se kao tajanstveni čovjek.

Tvoja nova ljubavni simpatija misterioznija je od Rubikove kocke. Čini se da tip pokušava dočarati Jamesa Deana.

5. Pliva između emocionalno raspoloženog i emocionalno nedostupnog.

Ponekad je otvoren za sve i komunicira s tobom otvoreno i slobodno. Drugi je put sumnjičav, zauzet ili neaktivan. Čini se da ga muči unutarnji sukob.

Možda vas zanima... 7 muškaraca i žena otkrili su što su najgluplje napravili – iz zaljubljenosti! Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. Ima problema s povjerenjem.

Vjeruje ti do određene točke, ali propitkuje te, pa se onda ispriča zbog toga. Osjeća se loše zbog toga što sumnja u tebe, ali ima problema s povjerenjem. To je jedan od znakova da mu je srce slomljeno i bori se da pobjegne od te boli.

via GIPHY

7. Njegove loše priče vrte se oko njegove bivše.

Počinje li svaka mračna i tužna priča s njegovom bivšom? Priča li te priče tijekom svađe s tobom? Prepričava li ih i kad ste vani s društvom? Ako je to slučaj, okreni se i bježi.

8. Uspoređuje te sa svojom bivšom.

Stalno te uspoređuje sa svojom bivšom, po osobinama i po izgledu? Ne samo da je to vrlo loše za vaš odnos, već je loše i za tvoje samopoštovanje.

Možda vas zanima... Najviše muškaraca želi promijeniti jednu stvar na svojoj partnerici, i ne, nema nikakve veze s izgledom Rubrika Love&Sex Love&Sex

9. Kaže ti da se više nikada neće vezati.

Takve apsolutne izjave su negativne, a također nisu ni realne. U stvari, ne bi se trebala upuštati u išta s njim ako je njegova ideja ljubavi tako fatalistička.

via GIPHY

10. Ima groznu sliku samoga sebe.

Govori o sebi na vrlo negativan način i čini se da je anksiozan. Često se pita zašto ga uopće voliš i rijetko kaže nešto pozitivno o sebi. Iz svake pore zrači niskim samopoštovanjem…
 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA 

 

 

Komentari 0