Love&Sex

Ovih šest stvari bi trebala raditi s partnerom svakog jutra čim se probudite

  • Poslovica kaže da se po jutru dan poznaje, a kako bi ono bilo što ljepše otkrivamo ti kako da ga popraviš zajedno sa svojim partnerom
  • Rješenje se krije u šest jednostavnih gesti koje bi trebali uvesti u svoju dnevnu rutinu i tako si osigurati ugodan početaka dana
  • Što se to uz komplimente i prvu jutarnju kavu našlo na našoj listi možeš otkriti u nastavku

Priznaj, naslov te nagnao da odmah pomisliš na jednu stvar, zar ne? No, moramo ti reći kako ona nije na našoj listi sitnica koje bi parovi trebali ujutro napraviti za bolji početak dana. Naravno, to nikako nije isključeno pa ćemo joj podariti počasno sedmo mjesto. A u nastavku provjeri kojih je to šest jednostavnih gesti zaslužilo mjesto na našoj listi.

Možda vas zanima Istraživanje je otkrilo što se događa ako pospremiš svoj krevet ujutro – a što ako ne… Rubrika Life&style Life&style

1. Pozdravi

Ujutro nakon buđenja pozdravi partnera s "Dobro jutro". Premda se naizgled ova radnja podrazumijeva nerijetko zaboravimo na te dvije jednostavne riječi. Jutro je uvijek ljepše započeti s upućenim lijepim željama koje se kriju iza ovog pozdrava.

2. Udjeli kompliment

Dan se po jutru poznaje pa neka to ono bude obasipano komplimentima. Ne moraju to biti velike riječi i teatralne geste, dovoljno je tek da jedan drugome pohvalite odabir odjeće, miris, izgled... sitnice su ono što se broji.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

3. Pogledajte se oči

Na početcima svoje veze zasigurno niste prestali zuriti jedan u drugo, no s vremenom je ta gesta zamijenjena nekim drugima. Ipak, lijepo je vratiti se na početak i ponovno se povezati na ovaj način. Ne kaže se uzalud da su oči ogledalo naše duše.

4. Otkrij svoje frustracije

Ako te nešto mučilo tijekom noći nemoj to zadržati za sebe već otkrij to svom partneru. Ukoliko je on bio izvor problema utoliko ih možete probati razriješiti već na startu dana. S druge strane, ako te muči nešto vezano uz posao ili odnose s drugima može ti poslužiti kao sjajan oslonac, ispušni ventil te rame za plakanje.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Koliko je doista važan seks u vezi i je li jednako važan muškarcima i ženama? Odgovorilo je 13 žena i muškaraca Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Našalite se

Nema ništa bolje od toga kad dan započne u dobrom raspoloženju jer tada imamo osjećaj kako smo sposobne i spremne na sve. A što je bolje za podizanje raspoloženja od šala i pošalica. Ne moraju ni biti dobre, čak i one loše znaju izmamiti osmjeh na lice.

6.Ustani ranije kako bi zajedno popili kavu

Popijete li ikada zajedno kavu prije svih obaveza koje nosi radni dan? Neka vaši zajednički trenutci ne budu rezervirani samo za vikend i slobodne trenutke. Ako netko od vas dvoje ustane samo 10 minuta ranije moći će pripremiti ukusnu kavu koja će zasigurno pridonijeti romantičnoj jutarnjoj atmosferi.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0