Love&Sex

Anketa je otkrila: Ovakav prvi spoj smatraju muškarci savršenim - i kažu što najviše žele od nas

  • Zanimljivi rezultati ankete portala za spojeve „Jaumo“ dali su nam dublji uvid u mušku psihu 
  • Tko treba platiti račun na pravom spoju, tko se mora prvi javiti? 
  • Otkrit ćemo ti kakav prvi spoj muškarci smatraju savršenim

Kad je riječ o prvom spoju, svima nam se po glavi vrzmaju razna pitanja – naravno, na koja bismo jako rado željele znati prave odgovore. Trebamo li mi prve nazvati ili poslati poruku nakon spoja? Je li dopušten seks nakon prvog izlaska? Potražile smo odgovore na ta i slična pitanja te ih pronašle u jednoj anketi…

Anketa je pokazala: ovakav prvi spoj žele muškarci 

Aplikacija za spojeve „Jaumo“ postavila je svojim korisnicima (njih 92.000) različita pitanja o prvom spoju. Došli su do zanimljivih rezultata koji nam mogu otkriti muški pogled na prvi randezvous. Dakle, općenito gledano, OVAKO izgleda savršeni prvi spoj za muškarce…

Možda vas zanima Zbog ovih 5 razloga bi na sljedeći spoj trebala otići ujutro. Da, ujutro! Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. Seks na prvom spoju je definitivno dopušten 

…a možda čak i jako dobrodošao! Naime, 72% muškaraca priznalo je da bi rado već na provom spoju završili u krevetu s potencijalnom partnericom. S druge strane, 77% žena isključuje seks na prvom spoju. Hm, možemo li se nekako naći na sredini?

via GIPHY

2. Muškarci se vesele kad se žena prva javi nakon spoja 

Sasvim drugačije od poznatih klišeja, muška većina od 51% veseli se kad žena prva nakon spoja uzme mobitel u ruke i pošalje poruku ili nazove. Preostalih 49% priznaje da se prvo muškarac treba javiti. Dakle, recimo da je neriješeno, ali sada nam je jasno da mi žene smijemo napraviti prvi korak – ako čak i ne moramo. 

Možda vas zanima 9 najvećih laži koje se izgovore na prvom spoju: o čemu više lažu žene, a o čemu muškarci Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

3. Jedan od dvoje trebao bi platiti račun – svejedno je li to žena ili muškarac 

Ovaj rezultat nas je najviše iznenadio: 49% muškaraca priznalo je da nema nikakvog problema ako žena na prvom spoju plati cijeli račun ako to baš želi. Neznatna većina od 51% ustrajala je na tome da muškarac mora platiti. Doduše, 65% muškaraca složilo se da račun ne treba dijeliti – jedan mora sve platiti. To je cool! I veseli nas da se muškarci očito ne plaše samouvjerenih i samostalnih žena kao što smo to mislile! Bravo! 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • martete141

    Dr.Agbazara je sjajan čovjek, ovaj liječnik mi pomaže vratiti moju ljubavnicu Jenny Williams, koja je prekinula sa mnom prije 1 godinu, a prije nekoliko dana se vratio k meni i zamolio je da ih prihvati uz pomoć tih duhovnih sila. ... prikaži još!