Love&Sex

S ovih 7 tipova muškaraca nikada nećeš biti sretna - zato ne gubi vrijeme na njih

  • U potrazi si za životnim partnerom? 
  • Potraga za odgovarajućim partnerom može biti vrlo naporna
  • Stoga nemoj gubiti svoje dragocjeno vrijeme na ove tipove muškaraca

Ako baš nekom ludom srećom slučajno ne naletiš na svog princa u trgovini ili na poslu, onda se moraš poudati na svoj osjećaj u trbuhu ili oko srca. A to nije baš lako. Izbor je velik i raznolik pa nije lako odvojiti kukolj od žita te otkriti je li baš on tvoja velika ljubav. Zato nemoj tratiti vrijeme na ovih sedam tipova muškaraca

1. Povrijeđeni 

Ovaj tip muškaraca je u prošlosti doživio nešto loše. I mnoge od nas također, ali kod njega se radi o tome da on nije prešao preko toga. Zbog toga nikome ne vjeruje i često je ogorčen. Gotovo mu je nemoguće pobjeći iz tog stanja pa sretna veza s takvim tipom nije moguća. 

Njegova tipična rečenica: „Sve žene su iste.“ 

via GIPHY

2. Djetinjasti 

Djetinjasti tip je osobito naporan – stalno odgađa preuzeti odgovornost za svoja djela i život. Ako si s takvim likom, dobit ćeš dvije osobe: muškarca i dijete. Želiš li to doista? Moraš pospremati nakon njega, paziti na njegove obaveze te raditi sve važne stvari. Dugotrajno to može biti jako naporno. 

Njegova tipična rečenica: „Podsjeti me, molim te, da odem sutra liječniku.“ 

Možda vas zanima Ova tri tipa muškaraca ostavi u staroj godini - neće ti donijeti ništa dobroga ni u 2020. Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Ne želi se vezati 

Uspješan je na poslu, ima dobar životni standard i zna što želi. Problem: to nisi nužno ti. Vezati se duže za neku ženu pričinjava mu neugodu pa na sve načine izbjegava „obavezu“. Riječ „brak“ ne postoji u njegovom rječniku. Ovaj tip muškaraca jako voli žene – ali za kraće avanture. 

Njegova tipična rečenica: „Nazvat ću te.“ 

via GIPHY

4. Zaljubljen u sebe 

Za tog muškarca vrijedi samo jedno: želi da mu se drugi dive, a osobito žene. Voli se više nego što bi ikada mogao voljeti neku ženu te zato traži neku koja bi mu svaki dan mogla davati potvrde koje treba njegov ego. Za to su u pravilu spremne tek žene koje imaju nisku razinu samopouzdanja te se daju manipulirati. 

Tipična rečenica takvog muškarca obično započinje sa „JA“. 

5. Igrač 

Kod ovog muškarca je velika opasnost da ćeš izgubiti srce – jer je pravi umjetnik preobrazbe. Šarmantan je, pažljiv, spretan s riječima i pravi je profesionalac za komplimente – sve dok te ne odvede u krevet. Potom se pokaže njegova druga strana: postane nepouzdan, ne javlja se više i pokazuje da je izgubio zanimanje za tebe. 

Njegova tipična rečenica: „Trenutačno nisam spreman na vezu.“ 

via GIPHY

6. Iskorištavatelj 

Ovaj tip muškarca je osobito opasan – osim što će ti ukrasti srce, pokupit će ti i novac. On se mota oko dobrostojećih žena koje su – u idealnom slučaju – lakovjerne i usamljene. Što se tiče njegovog šarma, ništa ne zaostaje za igračem. Zbog toga kod većine žena brzo poluči uspjeh. Kad jednom padnu na njega, tražit će ih financijsku potporu – naravno, uvijek će obećati da će vratiti novac. Međutim, to se nikada neće dogoditi. 

Njegova tipična rečenica: „Ako me voliš, pomoći ćeš mi.“ 

Možda vas zanima 'Nikad nisam bio tako zaljubljen!' - ovo je prva od 12 laži koje svaki muškarac izgovori u vezi Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. Brbljivac

Tom tipu muškarca je sve moguće: djeca, vjenčanje, velika putovanja. Problem je sljedeći: koliko lako priča o golemim planovima, toliko lako pronalazi isprike i izgovore „kako nije baš pravo vrijeme“. Premda želiš vjerovati drugačije – s takvim tipom nećeš nikad stići na zelenu granu. 

Njegova tipična rečenica: „I ja to želim, ali bolje da još malo pričekamo.“ 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0