Love&Sex

Ova tri tipa muškaraca ostavi u staroj godini - neće ti donijeti ništa dobroga ni u 2020.

  • Prošla godina donijela ti je neka ljubavna razočaranja i nevolje?
  • Neka ti onda 2020. bude fenomenalna na ljubavnom planu! 
  • Za početak zaboravi na ova tri tipa muškaraca…

Ako spadaš među one koji su sretni što je 2019. godina napokon završila, onda se sigurno veseliš ovom početku godine. Svjesna si da je sada prilika da neke muškarce – one koji ti ne čine dobro – ostaviš u staroj godini. Dakle, kreni u ovu godinu sa smiješkom na licu, baci pogled na svoje WhatsApp-poruke te otkvači od sebe ova tri tipa muškaraca

via GIPHY

Muškarci koji se ne obvezuju 

Kako ćeš ga prepoznati: stalno visi na društvenim mrežama i nalazi se na „kavama s prijateljicama“ 

On bi to rado – ali nikako mu ne uspijeva maknuti prste sa drugih žena. Stalno se dopisuje s nekom, ide na piće, u kontaktu je s bivšom… Nažalost, njemu su sve žene samo sporedne glumice u njegovom životu te nikada neće reći da ste vi par! Znaš što? Ostavi ga sa svim njegovim ženama u 2019. – i potraži su u 2020. nekoga kome ćeš biti glavna uloga! 

via GIPHY

Muškarci koji se (previše) vole 

Kako ćeš ga prepoznati: svaku rečenicu počinje sa „JA“. 

Malo samoljubavi nije još nikome naštetilo, a svijest o svojim kvalitetama je čak i seksi. Međutim, postoje tipovi koji pričaju samo o sebi – koliko su nevjerojatno dobri, što su sve postigli u 2019. i koliko su omiljeni u krugu prijatelja. A ti bi zapravo trebala biti sretna jer je on odvojio vremena za tebe. Dobro je da to u 2020. više neće trebati – već si mu okrenula leđa. Potraži si radije osobu koja će te voljeti – a ne samo sebe! 

Možda vas zanima 5 razloga zbog kojih prekidaju muškarci i žene i 1 koji vrijedi samo za muškarce Rubrika Love&Sex Love&Sex

Muškarce koji su uvijek u potrazi za nečim boljim 

Kako ćeš ga prepoznati: on je onaj koji ti okrene leđa čim ugleda drugu zgodnu ženu 

Zapravo se oboje dobro slažete i dobro vam je zajedno: dobro se razumijete, krugovi prijatelja se savršeno poklapaju i kad god ste zajedno sjajno se zabavljate. Međutim, nikako se ne možeš riješiti osjećaja da je on stalno nesiguran. Ako dođe do konflikta - povuče se - a oprezan je i kad je riječ o planovima za budućnost. Smatra kako je tamo vani možda neka žena koja će mu dati još više slobode, optički je jednostavno savršena za njega, a i genijalno podnosi njegove promjene raspoloženja. Pa, neka traži dalje! 

via GIPHY

Možda vas zanima Evo kako ćeš prestati juriti za pogrešnim muškarcima - tri su jednostavna koraka Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!