Life&style

Škorpioni imaju prodorne oči, jarčevi sportski stas, a vage divnu kožu... Odgovara li tvoj izgled karakteristikama horoskopskog znaka

  • Kakve veze ima naš horoskopski znak s našim izgledom?
  • Kao i na mnoge stvari, zvijezde utječu naš izgled
  • Otkrit ćemo ti kako izgleda tipična osoba rođena u tvom horoskopskom znaku

Horoskopski znak je dio našeg identiteta. S individualnim karakternim crtama i načinom ponašanja vlastitog horoskopskog znaka se mnogi mogu identificirati. Otkrit ćemo ti tipična fizionomska obilježja koja se pripisuju svakom horoskopskom znaku…

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna obično su mršave te nisu mišićave. Glava im je izdužena, obrve izražene. Osim toga, konture lica su izražene i nalikuju dijamantu.

Poznati primjer: Reese Whiterspoon/Kate Hudson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s international women’s day and I know it’s a day to celebrate each other but it got me thinking that we still have a lot to do! I know almost every woman out there has moments in life AND business where they know they are being dismissed, demeaned, minimized... these are the reasons why empowering and encouraging each other is so vital. We need each other’s support. I feel so lucky to have so many wonderful women that are always ready to be there when I’m feeling like I need that extra love. So lets make sure we all have each other‘s back! Happy #internationalwomensday2020 to all the incredible ladies out there! (This tee free with any purchase today @fabletics ) 💕

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Bik

Bikovi imaju široko čelo, male oči i markantnu donju čeljust. Općenito djeluju opušteno i samouvjereno – bika se ne može tek tako izbaciti iz njegovog mira.

Poznati primjer: Gigi Hadid

Blizanci

Blizanci su uglavnom mršavi i visoki: ruke, noge i vrat su im dugački. Lice je ovalno do dugoljasto, brada izražena. Blizanci zadržavaju mladalački izgled do visoke starosti.

Poznati primjer: Heidi Klum

Rak

Lice osoba rođenih u znaku raka je tipično okruglasto. Obrazi i usne su puni, čelo lagano zaobljeno i nisko. Općenito djeluje nekako djetinjasto. Rakovi su često blijedi, a izraz lica im je nekako naivan i zamišljen.

Poznati primjer: Selena Gomez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Lav

Lavovi u pravilu imaju snažnu tjelesnu građu i kvadratno lice s malim nosom i usnama. Druga optička obilježja su gusta kosa i dominantno zračenje.

Poznati primjer: Jennifer Lopez

Djevica

Djevice imaju krhka tijela, a žene rođene u tom znaku često su niskog rasta. Imaju dubok pogled (koji često djeluje strogo), visoko čelo te lagano izbočena usta.

Poznati primjer: Claudia Shiffer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I see you... #ootd 📱

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Vaga

Tipična tjelesna obilježja osoba koje su rođene u znaku vage su ovalno lice, glatka i svijetla koža te mala usta. Tijelo djeluje atletski, a izraz lica nježan i ljubazan.

Poznati primjer: Gwyneth Paltrow

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best part of the night is always getting home 🧡

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Škorpion

Osobe rođene u znaku škorpiona imaju istaknut nos koji je često šiljast te bistre, prodorne oči. Brada im je malo spljoštena. Pogled im djeluje magnetski, a izraz lica često ozbiljno i strogo.

Poznati primjer: Katy Perry

Strijelac

Osobe rođene u znaku strijelca imaju zaokruženi profil s markantnim nosom i bradom. Tijelo im je malo i masivno. Izraz lica je znatiželjan, zainteresiran i pažljiv.

Poznati primjer: Britney Spears

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸⭐️🌸

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Jarac

Lice jarca je okruglo i puno, čelo visoko, a obrve izražene. Ima gustu i sjajnu kosu. Tijelo je ili koščato i mršavo ili vrlo sportski građeno.

Poznati primjer: Kate Midletton

Vodenjak

Tipični vodenjak izgleda ovako: lice je obilježeno upalim očima i živahnim pogledom, a obrazi su puni. Međutim, uši su male, a usne tanke. Tijelo vodenjaka je mršavo i slabašno.

Poznati primjer: Ellen DeGeneres/Shakira

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wearing a tie dye t-shirt my son Milan made for me! Hoy con una camiseta tie dye que me hizo Milan!

A post shared by Shakira (@shakira) on

Ribe

Ribe imaju okrugle oči te sanjarski pogled. Čelo je lagano zaobljeno, usta nisu velika, a brada je okruglasta. Tijelo je često ugodno zaobljeno.

Poznati primjer: Camila Cabello/Rihanna

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    hahaha, hrpa gluparija