Love&Sex

Gotovo svaka druga osoba razmišlja o grupnom seksu, a evo koliko ih je tu maštariju i ostvarilo...

  • Znaš li što mladi Europljani misle o seksu i ljubavi? 
  • U najvećoj anketi dosad otkriveni su neki nadasve zanimljivi rezultati 
  • Gotovo polovica ispitanih razmišljalo je o grupnom seksu, a dio njih je tu maštariju i ostvario

Od 2016. godine traje ispitivanje pod nazivom „Generation What?“ (na stranici www.generation-what.eu), a obuhvaća 149 pitanja od politike do religije te o seksualnosti i općenito zadovoljstvu životom. Sudjelovalo je više od 770.000 sudionika u dobi između 18 i 34 godine. Rezultati su, barem što se tiče seksa, hm, pomalo kontradiktorni. Uostalom, uvjeri se sama…

Možda vas zanima Najrazvikaniju seks pozu ikad većina žena istinski mrzi - koje nam još nisu po guštu? Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

Prvi rezultati na teme seksa i ljubavi 

• 39 posto mladih Europejaca želi isprobati seks s više od jednom osobom – (u nekim zemljama je postotak veći, u nekima nešto manji)

• 12 posto je već ostvarilo tu maštariju 

• Međutim, većina bi odbila zamjenu partnera: 82 posto ne bi to nikada napravila

• I još nešto: 74 posto mladih stanovnika Europe smatra kako je vjernost u vezi obavezna

• 19 posto priznalo je kako je poželjelo seks s osobom istog spola. Žene su za to otvorenije od muškaraca: 26 posto ih je znatiželjno – ali tek 10 posto muškaraca 

• 58 posto mladih Europljana tvrdi kako im je nezamislivo biti u vezi bez ljubavi.

Inače, kad smo već kod ljubavi, Robert Wlodarski, psiholog sa Oxforda, otkrio je da je ljubljenje važnije od seksa. Također je otkrio da postoje prepoznatljive razlike između 'sklonosti ljubljenju' kod muškaraca i žena. U istraživanju je sudjelovalo 900 ispitanika. Rezultat je pokazao da je zadovoljstvo para direktno proporcionalno s učestalošću ljubljenja. Koliko često spavaju zajedno ne govori ništa o tome. Dakle, očito poljubac stvara veću bliskost od seksa.

Također je otkriveno koji načini ljubljenja dobro, a koji lošije prolaze. Poljupci kod kojih se drže otvorene oči ili pogleda luta naokolo ne pokazuju baš koliko je poljubac strastven. Zapravo se pokazuje baš suprotno te se daje osjećaj partneru da bi radije bila bilo gdje drugdje, samo ne ovdje u ovom trenutku. Svejedno je li riječ o muškarcu ili ženi, oboje žele da druga osoba za vrijeme poljupca ne gleda naokolo. 

via GIPHY
 

 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!