Love&Sex

Maštaš o grupnjaku ili grubom seksu? Što tvoje erotske fantazije govore o tebi...

  • Tajanstveni stranac, seks u troje, vezanje? Svaka od nas ima neke svoje tajne seksualne maštarije, ali rijetko pomislimo što to govori o nama...
  • Psiholozi kažu da su maštarije naš privatni „Neverland“ u kojem radimo seksualne eksperimente bez granica te su te igrice često odraz naših stvarnih problema

Naša mašta je točka na I našeg života. Sve što se trenutačno u stvarnosti čini nemogućim i nedostižnim, možemo sasvim jednostavno napraviti i postići u našem svijetu snova. To vrijedi i za seks. Međutim, seksualne maštarije uglavnom imaju još dublju razinu. Primjerice, mogu biti odraz nekih svakodnevnih promišljanja pa i konflikata. 

via GIPHY

Psiholozi kažu da su maštarije naš privatni „Neverland“ u kojem radimo seksualne eksperimente bez granica, grižnje savjesti ili srama te su te igrice često odraz naših stvarnih problema. To znači sljedeće: ako se pitamo i otkrijemo što znače te naše maštarije, onda možemo artikulirati naše želje i prevladati strahove. 

1. Isto i isto se slaže: seks sa ženom 

To te uzbuđuje? Razumljivo, pa mi žene smo osobito lijepa bića. Možda ti je trenutačno jednostavno pun kufer muškaraca. A s druge strane ti se žensko tijelo čini intimnijim i poželjnijim? Naravno da to ne znači da si lezbijka – možda malo biseksualna ili si jednostavno tek radoznala. 

via GIPHY

2. Seks sa više muškaraca 

Sasvim je jasno da žudiš za divljenjem. Seksualne maštarije s više muškaraca otkrivaju tvoju želju za pažnjom. Vjerojatno si malo egzibicionistički nastrojena te uživaš kad imaš moć nad drugima. Nema sumnje da tražiš potvrdu. 

3. Pokoravanje i dominacija 

Čežnja za pokoravanjem ili nadmoći nerijetko je ukorijenjena u svakodnevici. Možda svaki dan moraš donositi teške odluke, stalno nosiš veliku odgovornost i ti si ta koja na kraju mora o svemu odlučivati. Dakle, nije ni čudo da želiš ponekad predati kontrolu nekome drugome. I obrnuto. U svakodnevici se moraš prilagođavati svima i sve odlučuju drugi umjesto tebe. Naravno da u seksualnim maštarijama želiš biti ona koja dominira nad drugima. Dok god su te igrice prihvatljive za oba partnera, smiješ uživati u njima. 

via GIPHY

4. Seks u kabini za presvlačenje 

Već i pomisao na seks na neobičnim mjestima te napaljuje? Također te pali i pomisao da bi te netko mogao uhvatiti na djelu? Onda iza toga vjerojatno stoji tvoja želja za više slobode. Na javnim mjestima se moramo ponašati kako nam to nalažu pravila te ne smijemo prelaziti neke granice. Sve kontra želiš postići sa seksom na javnom mjestu…

Možda vas zanima Stalno pospremaš, ali tvoj stan ti se nikad ne čini potpuno čist? Možda je vrijeme da doznaš za ovih 7 stvari Rubrika Life&style Life&style

5. Pali te uniforma 

Seksi policajac, zgodni doktor, vrući vatrogasac ili pametni pilot: važno je da nosi uniformu! Ako su ti ta gospoda u mislima, moguće je da imaš problema s autoritetom te čezneš za zaštitnikom. I hej, tko je bolji od muškarca u službenoj uniformi?

via GIPHY

6. Seks sa šefom na pisaćem stolu 

Jasno je: ako se pališ na šefa, želiš napredovati na poslu. Logično, zar ne?

7. Tko je taj lik? Seks sa strancem 

Želiš avanturu, strast, beskompromisan seks bez posljedica. Pali te pomisao na seks s potpunim strancem? Onda ti je vjerojatno dosadna svakodnevica te bi rado preskočila granice i pobjegla. 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0