Love&Sex 6094 prikaza 16. prosinca 2018.

Ovo je glavni razlog zašto se muškarci žene

Thinkstock.

Prema jednom istraživanju postoji odlučujući faktor koji će potaknuti muškarca da skupi hrabrost te zaprosi ruku voljene

Već dugo vremena čekaš da te zaprosi, ali nikako da dođe do toga? Možda je jedan (presudni) faktor kriv za to. Naime, prema rezultatima nedavno provedenog istraživanja, postoji jedna stvar na koju većina muškaraca čeka prije nego zakorači nogom na oltar. 

Pravi tajming 

Zvuči smiješno, ali kod mnogih muškaraca odjednom dolazi do „klika“. Naime, postoji jedan ključni trenutak u kojem oni postanu svjesni da žele oženiti svoju partnericu – ili ne žele! To je često poznati „trenutak rastanka“ u kojem parovi odjednom prekinu vezu, premda je polako vrijeme za vjenčanje i obitelj. Vjenčanje je za muškarce novi veliki korak o kojem trebaju dobro promisliti. Ako se ne osjećaju spremni, neće postaviti pitanje svih pitanja. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Možda vas zanima... Što su dečki mislili kad su prvi puta ugledali svoju buduću Rubrika Love&Sex Love&Sex

Checklista 

Ne postoji standardni tajming ili dob u kojoj će se muškarci odlučiti reći „DA!“. Ali, postoje određene stvari koje žele napraviti prije vjenčanja. Tako se može vidjeti je li spreman za brak ili nije. Primjerice, kod mnogih muškaraca je posao skroz visoko na popisu. Oni žele svojoj budućoj nešto ponuditi pa im je važno da prije vjenčanja financijski dobro stoje. Osim toga, muškarci paze na to da „isprobaju“ s partnericom što je više moguće svakodnevnih situacija (svađu, zajedničko putovanje i sl.).  

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Možda vas zanima... Koliko košta hrvatska svadba u različitim gradovima? Rubrika Lifestyle Lifestyle

Komentari 0