Love&Sex

Ovih 5 stvari zaljubljeni muškarci nikada ne bi napravili svojim partnericama

  • Ljubav je nešto predivno, a biti zaljubljen je osjećaj zbog kojeg nerijetko lebdimo pola metra iznad zemlje 
  • Međutim, nakon početnog rojenja leptirića u trbuhu, često si počnemo postavljati razna sumnjičava pitanja 
  • Jedno od njih je sigurno: „Je li i on doista toliko zaljubljen u mene?“ 

Ako želiš otkriti je li tvoj partner – ili možda dečko s kojim povremeno zabriješ – zaljubljen u tebe, pripazi na ovih pet znakova. Ako radi ove stvari, moguće je da i nije baš zaljubljen u tebe…

Ne odgovara 

Ako primijetiš da mu treba puno vremena da reagira na tvoje poruke ili pozive, to može biti znak da njegovo zanimanje nije baš preveliko. Kad je muškarac zaljubljen, ima potrebu biti u kontaktu s tobom. Naravno da može ponekad biti spriječen pa ne može odmah odgovoriti, ali ako uopće ne odgovori, ne pita ništa ili jednostavno ne pokazuje zanimanje – to je loš znak. 

via GIPHY

Treba mu „slobodan prostor“ 

Sve mi znamo taj lijepi osjećaj zaljubljenosti te potrebu da smo stalno uz nekoga, odnosno da se viđamo s njim koliko god često je to moguće. Za vezu je ponekad zdravo ne viđati se prečesto, ali ako shvatiš da uglavnom inzistira na svom „slobodnom prostoru“ te ne pokazuje zanimanje za spoj s tobom, znači da nije zaljubljen. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi počinju strastveno, ali njihova veza će loše završiti Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kritizira te 

Uvijek ima neki novi razlog da te kritizira? Na primjer, nije zadovoljan tvojim outfitom, smeta mu jer te mama prečesto naziva ili su mu sve tvoje prijateljice glupe? Onda očito nije spreman na kompromise te popustiti tebi za ljubav. Ako je doista zaljubljen, onda će progutati neke stvari. 

via GIPHY

Više vremena provodi s drugim ženama nego s tobom 

Naravno da je potpuno u redu da ima prijateljice, ali ako primijetiš da provodi više vremena s drugim ženama (osobito solo), trebaš se zamisliti. 

Možda vas zanima 7 sasvim jasnih znakova da vaša trenutačna veza nema budućnost Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nisi mu prioritet 

Čak i da ima puno obaveza, na primjer stresan posao ili bolesnog člana obitelji, ipak treba pronaći dovoljno vremena za tebe. Ako primijetiš da se trudi redovito biti s tobom, onda je sve u redu. U suprotnom se moraš zamisliti. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0