Love&Sex

Zašto se ON više ne javlja – otkriva njegov horoskopski znak

  • Možda će ti njegov horoskopski znak pomoći da bolje razumiješ situaciju, možda će ti ipak otkriti nešto više...
  • Bik primjerice postane nevidljiv čim nastupe neke ozbiljnije poteškoće. Naime, on je prevelika kukavica da ti se suprotstavi
  • Lav misli da je bolje da jednostavno nestane iz tvog života nego da ti kaže da ga više ne zanimaš

On ti se jednostavno odjednom prestao javljati? Nažalost, to ne možemo promijeniti. Ali možda ćeš lakše razumjeti njegovo ponašanje kad vidiš kako se muškarci – ovisno o horoskopskom znaku – iskradaju iz veze. 

Nažalost, to se događa češće nego što bismo htjele: izlazimo s našom simpatijom, osjećamo se sigurno u „svježoj vezi“, a onda odjednom, poput groma iz vedrog neba, ni traga ni glasa od njega. Ne znamo koji je pravi razlog za to, ali jedno možemo reći: to sigurno nije zbog tebe! 

Možda vas zanima Ovo su tri najpoželjnija muškarca među horoskopskim znakovima Rubrika Love&Sex Love&Sex

Savjet: možda će ti njegov horoskopski znak pomoći da bolje razumiješ situaciju. Razlozi za njegov odlazak mogu u nekim slučajevima možda zvučati grubo, ali možda je onaj pravi upravo iza ugla…

Vodenjak 

On se boji davati bilo kakve ustupke. Zbog toga vodenjak bježi glavom bez obzira od veze u kojoj se ne osjeća sto posto sigurno. 

Ribe

Muškarci rođeni u znaku ribe teško se vežu za nekoga. Možda je to razlog zašto odjednom da petama vjetra i više ti se ne želi javiti. 

Ovan 

Ovan će te ghostati jer će nakon nekog vremena shvatiti da još uvijek nije toliko zainteresiran za tebe koliko ti se to (i njemu) činilo. 

Možda vas zanima U svibnju će zvijezde biti najviše naklonjene ova 4 horoskopska znaka Rubrika Life&style Life&style

Bik 

Bik postane nevidljiv čim nastupe neke ozbiljnije poteškoće. Naime, on je prevelika kukavica da ti se suprotstavi – zbriše bez najave i više ga nećeš čuti. 

Blizanci 

Blizanci se teško vežu za nekoga. Svejedno radi li se o površnoj ili ozbiljnoj vezi. Vjerojatno će nestati čim osjeti da je bilo kakva veza u pitanju – ili će izlaziti još s nekim. 

Rak 

Čak i kad pomisliš da veza ima šanse, a rak pomisli da si ti u višoj ligi i da nije dobar za tebe, radije će se povući bez da kaže i jednu jedinu riječ. 

Lav 

Lav misli da je bolje da jednostavno nestane iz tvog života nego da ti kaže da ga više ne zanimaš. Jednostavno ti zatvori sve prilaze. 

Djevica 

Pošto muškarci rođeni u znaku djevice ne vole govoriti o svojim osjećajima, sami su sebi ponekad smetnja – stoga će iznenada prekinuti vezu – bez da ti išta kaže. 

Vaga 

Ako se vaga tiho i podmuklo povuče iz veze, ti nemaš ništa s time. Vrlo je vjerojatno da je on zaljubljen u neku drugu. 

Škorpion 

Škorpioni često izlaze s više žena odjednom. Pošto će u jednom trenutku jednostavno biti preopterećeni, pobjeći će bez najave. 

Strijelac 

Strijelac se uglavnom zanima samo za sebe. Dakle, ako izlaziš sa strijelcem, a on jednog dana nestane, moguće je da nisi njegova prva violina. 

Jarac 

Jarac ima sasvim jednostavan razlog za nestajanje: on će dati petama vjetra čim je preopterećen na poslu, odnosno previše zauzet. 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0