Love&Sex

Ovo su tri najpoželjnija muškarca među horoskopskim znakovima

  • Ova tri horoskopska znaka imaju što ponuditi: duhoviti su, privlačni i neodoljivi
  • Bik je jedan od najromantičnijih znakova, a pri tome najčešće izgleda prokleto dobro

Oni imaju „ono nešto“! Oni jednostavno zrače i rijetko koja žena ostane ravnodušna na njihovu karizmu. Muškarcima rođenima u ova tri znaka jednostavno je gotovo nemoguće odoljeti…

1. Vaga 

Žena koja je upecala muškarca rođenog u znaku vage može se doista smatrati sretnicom! On nije jedan od najpoželjnijih muškaraca bez razloga. Muškarci rođeni u znaku vage su pravi kavaliri, vole davati komplimente i nevjerojatno su pažljivi. Žene se tope pred njihovim šarmom i karizmom. Jedna mala zamjerka: muškarac-vaga ima slabost na lijepo pa često flertuje s mnogim ženama. Međutim, kad se jednom skrasi, vjeran je. 

2. Škorpion

Muškarac rođen u znaku škorpiona je tajanstven i teško ga je pročitati. Često se skriva iza fasade – što ga čini još zanimljivijim. Žene teško mogu odoljeti muškarcu-škorpionu, a razlog nisu samo njegove ljubavničke sposobnosti. On nevjerojatno snažno i erotski zrači, no kad se škorpion nađe u vezi, vjeran je, drag i iskren. Kod njega nema sumnji. 

Možda vas zanima Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi? Rubrika Life&style Life&style

3. Bik 

Žena koja ima bika na svojoj strani izuzetno je sretna. Muškarac-bik je nevjerojatno romantičan, pažljiv i osjećajan. On će razmaziti svoju partnericu s komplimentima, masažama i poklonima. Tko se zaljubi u muškarca-bika, treba biti spreman na dugotrajnu vezu – čak i dok vas smrt ne rastavi. On je jedan od najromantičnijih znakova, a pri tome još izgleda prokleto dobro. Njegovo umijeće flertovanja rastopit će srce svake žene. 

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0