Love&Sex

Kama Sutra ispod božićnog drvca: 5 idealnih seks položaja za vruće blagdane

  • Za blagdane ste tvoj dragi i ti odlučili solo ostati kod kuće i uživati?
  • Onda je „Kama sutra ispod božićnog drvca“ savršena je vas! 
  • Donosimo 5 seksualnih položaja koji će dodatno zapaliti ljubavnu vatru za vrijeme blagdana  

Što bi bio blagdan ljubavi bez izmjene nježnosti? Kako bi ovi blagdani bili nešto posebno te sve drugo samo ne dosadni, otkrit ćemo ti 5 seksualnih položaja koje možete isprobati između darivanja i blagdanske gozbe. Ho-ho-ho!

1. Božićna kuglica

Nema božićnog drvca bez božićne kuglice, a nema ni blagdana ljubavi bez vrućeg seksa. Za to je ovaj položaj kao stvoren: legneš na leđa, povučeš na prsa savijene noge te se „zaokružiš“ poput božićne kuglice. U tom položaju dočekaš svog ljubavnika. On može prodrijeti  lako u tebe te će ti fino stimulirati G-točku. 

via GIPHY

2. Sanjkanje 

Tko ne sanja o bijelom Božiću? U slučaju da snijeg (opet) izostane, predlažemo uzbudljivu alternativu: pripremi se na ludo sanjkanje. Tvoj partner neka sjedne udobno prekriženih nogu – npr. na tepih. Najbolje da se podupre rukama. Klekni iznad njega te sjedni na njegov ud. Ti ćeš odrediti koliko se daleko može naginjati gornjim dijelom tijela – ovisno o tome mijenja se kut penetracije te intenzitet stimulacije. 

Možda vas zanima Koje je najbolje vrijeme u danu za seks? Točan sat i minutu otkrivaju znastvenici! Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Sobovski stil

Seks za blagdane mora biti nešto posebno: zbog toga klasičan pseći stil treba zamijeniti delux-varijantom: stilom soba! Za to se ne osloniš na dlanove, nego na donji dio ruku. Na taj način možeš svom dragom još više podignuti stražnjicu kako bi dublje penetrirao u tebe straga. 

via GIPHY

4. Gozba 

Što bi bolje moglo zaokružiti blagdansku gozbu od seksa na brzaka na stolu? Pospremi posuđe sa stola, lezi fino na stol te raširi noge. Dodatno ih možeš malo saviti – to će mu olakšati pristup. On neka stane ispred i stojeći prodre u tebe. Uz to ti može rukom stimulirati klitoris i masirati grudi. 

Možda vas zanima Seks-dijeta: Otkrivamo ti uzbudljive poze u kojima ćeš uživati, ali usput i spržiti najviše kalorija Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Na krilu Djeda Božićnjaka 

Jesi li ove godine bila dobra djevojčica? To može tvoj dragi lako presuditi: naime, neka udobno sjedne kao dobri Djedica na stolicu ili fotelju. Ti sjedni u njegovo krilo i stavi mu obje noge na ramena. Možeš se malo nagnuti prema nazad – dok te on pridržava. Ovaj položaj savršen je za stimulaciju G-točke.

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0