Love&Sex

Kako se izvodi seksualni položaj Šivin ples - i za koga je osobito dobar

  • Možda si čula ili čak znaš za položaj Šivin ples iz joge
  • Međutim, tako se zove i seksualni položaj iz Kama Sutre! 
  • Otkrit ćemo ti kako uspijeva Šivin ples

U principu je ovaj seksualni položaj vrlo jednostavan... za objasniti. U praksi muškarcu definitivno treba malo mišićne snage, ali ni žena ne bi trebala biti potpuno nesportski tip. Zašto? Pročitaj sama:

1. Muškarac stoji ispred žene, koju je najbolje smjestiti na rub kreveta ili stola raširenih nogu.

2. Malo se sagne kako bi ga mogla omotati nogama oko struka i rukama ga držati za ramena ili vrat.

3. Sada može prodrijeti u nju i posegnuti ispod njezine stražnjice da je podigne.

4. Nastavlja je držati ispod stražnjice i požudan ples može započeti!

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka razmišljaju samo o seksu


Položaj zahtijeva aktivaciju puno mišićnih skupina kod oba partnera: ako postane prenaporan, upotrijebite zid. To daje stabilnost i uklanja dio naprezanja.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Možda vas zanima Jesi li ikada čula za seksualni položaj zvan savijača od jabuka, a idealan je za zimski seks Rubrika Love&Sex Love&Sex

Seks s razlikom u veličini

Inače, Šivin ples koristan je za partnere različitih visina! Ako je muškarac puno viši od žene, neki seksualni položaji možda nisu idealni za vas kao par. U tom slučaju isprobajte ove ljubavne položaje:

• Žlica: Položaj žlice je idealan, premda je teško pogledati se u oči (barem ne bez uvijanja žene). Tako možete uživati u opuštenom položaju i osjećati se blisko.

Istraživanja su pokazala da si privlačnija muškarcima ako se baviš ovim sportom

• Položaj ljuljačke: Takozvanim ljubavnom ljuljačkom lako možete nadoknaditi razliku u veličini - i dodati malo veselja u spavaću sobu 😉!

• Jahaći položaj: Visina tijela ne igra ulogu ni u jahaćem položaju! Neovisno o tome sjediš li na njemu u klasičnom položaju okrenuta prema partneru ili naopako.

via GIPHY

Možda vas zanima Što??? Jesi li znala da tvoj zubar može vidjeti jesi li prije pregleda oralno zadovoljavala partnera Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0