Love&Sex

Jesu li zvijezde u pravu? Ova seks poza najviše uzbuđuje tvoj horoskopski znak!

  • Odluka da isprobaš razne seks poze može začiniti tvoj odnos s partnerom
  • Postoje i velike šanse da tako otkriješ neke osjećaje za koje nisi ni znala da postoje
  • Evo što zvijezde kažu da bi trebala isprobati

 

Odličan seksualni život ovisi i o raznolikosti, pa ga treba malo začiniti. Ako su ti dosadile klasične poze ili samo želiš isprobati nešto novo, možda se prava tajna krije u zvijezdama. Kao i za ostale segmente života, zvijezde otkrivaju i koje poze u seksu odgovaraju kojem horoskopskom znaku. Provjeri jesi li ikad isprobala onu koja tvom najbolje odgovara: 

 

OVAN

Hrabre i neovisne Ovnice uvijek su spremne na isprobavanje riskantnih poza koje bi malo tko probao. Idealna poza za tebe bila bi popularno nazvana 'ples u krilu'. Do nje ćeš doći tako što bi tvoj partner sjeo na visoku barsku stolicu, a ako imate onu na federe još bolje! Ti sjedni na partnera i nakon što ste se udobno smjestili nogama obgrli njegovu glavu. Ako ćeš se i dalje osjećati udobno, opusti se i nagni unatrag prema podu rukama pridržavajući se za pod.

BIK

Žene rođene u ovom znaku su velikodušne, a bitniji im je dolazak na cilj nego same vruće igrice pod plahtom. Kod njih je uvijek dobar izbor klasičan, stari misionarski položaj, a ovdje doznaj kako ga podići na višu razinu. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

BLIZANCI

Pune energije i prljavih misli te uvijek maštovite, blizanke su stalno u potrazi za nečim novim. Za njih bi bila idealna plug poza. U toj pozi žena legne na krevet, dok su joj noge izvan kreveta. Muškarac treba stati iza nje te joj podići noge kao da gura plug. Mali savjet za žene je da se pridržavaju laktovima kao u izdržaju kako bi im bilo što udobnije. 

RAK

Račice su osjetljive, a smatramo ih i obiteljskim tipovima. No nikako ne smijemo isključiti ni njihovu 'divlju' stranu. Pomalo su nepredvidive pa će jednu noć biti romantične, a već drugu će biti neprepoznatljivo grube. Zbog te nepredvidljivosti idealna poza za Račice bi bila takozvana 'kaubojka'. Muškarac leži, a žena je na njemu, a ako ti ta podjela dosadi, vrlo lako možete zamijeniti položaje i igrati se - kauboja. 

Možda vas zanima Tko bi rekao?! Seks poze zbog kojih ljudi najčešće završavaju na hitnoj Rubrika Love&Sex Love&Sex

LAV

Moćne lavice, kad su u pitanju ljubav i seks, vole dramu, ljubavne igrice i zadirkivanje. Kako bi objedinile sve te stvari koje vole, nije im strano započeti seks masažom. I to ne bilo kakvom već onom s toplim uljima. Žena se nalazi u ležećem položaju, a muškarac nakon masaže legne na nju i polagano ulazi u nju s leđa.   | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

DJEVICA

Djevice su poznate po tome da vole puno razmišljati, pa se njima preporučuje poza 'stojeći tigar/zmaj u čučnju'. Žena se namjesti u doggy pozu na rubu kreveta. Partner stane iza nje i stojeći ulazi u partnericu. Ova poza pružit će zadovoljstvo i tebi i partneru. 

VAGA

Žene rođene u ovom znaku jako se dobro ljube i vole predigre. Zato bi poza 'lotus' bila super za njih. Muškarac treba sjesti na pod prekriženih nogu kao da radi neku pozu iz joge. Partnerica mu sjeda u krilo tako da ga i nogama i rukama obgrli. Muškarac je primi rukama i počne privlačiti prema sebi. Za sve koje vole spor i senzualan seks, ova poza je idealna. 

ŠKORPION

Škorpionke su uvijek spremne na eksperimentiranje pa su poze na velikim pilates loptama su prava stvar za sve rođene u ovom znaku. Partner neka sjedne na loptu nogu čvrsto uprtih u pod, a zatim nek žena sjedne na njega okrenuta leđima prema njemu. 

STRIJELAC

Ovaj znak jako voli uživati u ljubavi i strasti. Zvijezde su kao idealan položaj odabrale onaj u kojem je muškarac dolje, a partnerica sjedi na njemu tako da je jedna njezina noga između njegovih. Ni bočan položaj mu nije mrzak, dapače, a donosi mu ugodu na novim mjestima. 

JARAC

Poza zvana 'majmun' je ono što voli ovaj horoskopski znak. Muškarac leži na leđima, a noge su mu skupljene na prsima. Kako bi mu penis bio slobodan, na tom području neka raširi malo noge. Žena u pozi čučnja sjeda na njega, ali bitna stvar je da mu je okrenuta leđima. Iako zvuči dosta zahtjevno, vjerujemo da ćete se zabaviti. 

Možda vas zanima Najbolje poze za „seks na brzaka“ (i 4 savjeta kako to obaviti kako treba) Rubrika Love&Sex Love&Sex

VODENJAK

Vodeni znak ne poznaje ograničenja i sklon je eksperimentiranju u krevetu. Seks u kadi je ono što ga privlači. Napuni kadu do pola vodom i neka muškarac prvi uđe u nju i sjedne. Zatim ulazi žena koja sjeda partneru u krilo, leđima okrenutim prema njemu. Kako bi vam bilo lakše i ugodnije, slobodno se pridržavajte za ono što vam je pri ruci kao što su radijator, ručka ili bilo što drugo.

RIBE

Romantične i nježne ribe vole i takav seks. Sjednite tako da ste okrenute jedan prema drugome. Žena nogama neka obgrli partnera oko struka sjedeći, a položaj nogu će tvoriti slovo M. Ravnotežu ćete držati tako što ćete oboje staviti ruke iza svojih leđa i tako se držati za površinu na kojoj jeste. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0