Love&Sex

Misionarski položaj je dosadan? Uz ovih 5 trikova će ti postati superzanimljiv...

  • Nisi baš ljubiteljica misionarskog položaja? Nekako ti je dosadan?
  • Ne mora biti dosadan – klasik među seksualnim položajima može se nadograditi s nekoliko jednostavnih trikova
  • Uz ovih nekoliko savjeta vjerojatno ćeš uskoro postati fan ovog položaja 

Ruku na srce: misionarski položaj ne slovi baš najbolje. Navodno je dosadan te ga zovu i „položaj za lijene“. Usprkos tome spada među najčešće korištene položaje. U krajnjoj liniji, ne moramo ništa posebno raditi, nama je čak i fino udobno, a možemo se gledati u oči… Jedino što ne valja: stimulacija klitorisa u ovom položaju nije optimalna pa mnoge žene ne dožive orgazam. Imamo nekoliko prijedloga za nadogradnju…

via GIPHY

1. Ispružiti noge 

Osoba koja leži dolje ima u klasičnom misionarskom položaju noge lagano savinute. Ako ispružiš noge i pritisneš ih čvrsto uz krevet, trljanje i tjelesni kontakt bit će intenzivniji. Isplati se isprobati! 

 

2. Noge na ramena 

Da, za to se treba malo potruditi, ali vrijedi truda: stavi noge na njegova ramena i tako će stimulacija G-točke biti intenzivnija. Plus: on će imati slobodne ruke za dodatnu stimulaciju. 

via GIPHY

3. Na laktovima 

Podizanje gornjeg dijela tijela mijenja kut penetracije. Dakle, jednostavno se podigni na laktove te noge stavi oko leđa partnera. 

Možda vas zanima Kad poželiš uzeti kormilo u svoje ruke - 4 ludo seksi varijacije položaja 'žena gore' Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Promjena kuta 

Kut penetracije za vrijeme misionarskog položaja jednostavno se može promijeniti tako da staviš jastuk pod stražnjicu. 

via GIPHY

5. Stisnuti noge

Iz kategorije „male promjene, veliki učinak“: nakon što uđe u tebe stisni noge tako da on ne bude između, nego izvan tvojih bedra. Ne zvuči baš uzbudljivo – ali jest! 

 

Photo: Becca Tapert/Unsplash

Komentari 0