Love&Sex

Najbolje poze za „seks na brzaka“ (i 4 savjeta kako to obaviti kako treba)

Romantika je cool i sve, ali ponekad je samo ono što želiš - ili trebaš – seks na brzaka. I to odmah, sada, bilo gdje…

"Seks na brzaka može biti dobar dio vašeg seksualnog života jer pomaže parovima zadržati erotičnost u zraku", kaže seksualni terapeut iz New Yorka, dr. sc. Ian Kerner. 

Postoji nekoliko razloga za uvrštavanje seksa na brzaka u vašu seksualnu rutinu, kaže Jessica O'Reilly, seksualna edukatorica. Jedan je da vam može pomoći da se češće seksate. Drugi smanjuje pritisak na tebe i partnera, jer ste svjesni da seks sada ne mora dugo trajati. Osim toga, može biti uzbudljiviji od „sporog“ seksa, pogotovo ako se morate skrivati naokolo. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Kako biste doista iskoristili maksimum iz seksa na brzaka, potrebno je: 

1. Podmazivanje

Ženama obično treba dulje od muškaraca da podignu razinu uzbuđenja, objašnjava dr. Kerner, a možda se nećeš stići navlažiti dok trgate odjeću jedno sa drugoga. Osim toga, vaše opcije za tehniku i položaje povećavaju se ako si dovoljno podmazana, kaže O'Reilly. 

2. Koristi vibrator 

"Ponekad, kada se radi o orgazmima i seksu na brzaka, žene su malo kratke s vremenom", kaže dr. Kerner. „Ako znaš da nećeš doživjeti orgazam isključivo penetracijom, koristi vibrator kako bi bila sigurna da ćeš svršiti kao i tvoj partner“. 

3. Koristite maštu

"Lijepo je upariti seks na brzaka s nekom psihološkom stimulacijom", kaže dr. Kerner. Zato se približi svom partneru i šapni mu u uho: 'Samo te želim gurnuti na pod ili uza zid i učiniti to!' ili početi glumiti neku ulogu o kojoj ste oboje razgovarali. "Psihološka stimulacija čini seks na brzaka fenomenalnim“, kaže dr. Kerner. 

4. Ne treba biti penetracije 

Oralni seks (ti njemu ili on tebi, ili položaj 69) može biti  jako seksi, kaže dr. Kerner.  A kad vas raspoloženje preplavi, postoje neki sjajni položaji koji olakšavaju spuštanje hlača i „bacanje na posao“. 

A najbolje poze su...

1. Brzo postavljanje 

Kako to učiniti: savij se u struku i objesi ruke na komad namještaja ili se osloni na koljena za podršku. Kada ti partner uđe s leđa, neka te drži za bokove i približi kako bi milovao klitoris zbog dodatne stimulacije. 

Zašto je to sjajno: prikladno nazvan, ovaj položaj možete prakticirati bilo kada i bilo gdje. Osim toga, sjajna je mogućnost dodatne stimulacije rukom. 

2. Baletani 

Kako to učiniti: stojite jedan nasuprot drugome, pa mu omotaš jednu od nogu oko stražnjice ili bedra. Koristi nogu da ga privučeš kako bi on ušao u tebe.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Indian Style

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Zašto je to sjajno: malo prostora? Nema problema. Također, ako se umoriš, on može držati nogu kako bi olakšao pritisak. 

3. Nasljednik na prijestolju 

Kako to učiniti: sve što moraš učiniti jest sjesti na stolac - ili klupu, pult, prevrnutu kantu, sve što  je zgodno - s raširenim nogama, a tvoj partner će obaviti sav posao. 

Zašto je to sjajno: ovo je ultimativni položaj za oralni seks „u prolazu“. Osim toga, sve se vrti oko tebe ... win-win. 

Možda vas zanima Žene otkrivaju svoje najdivljije seksualne maštarije Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Dizalo 

Kako to učiniti: klekni ispred njega i polako usnama prolazi po njegovom penisu gore-dolje mijenjajući brzinu. 

Zašto je to sjajno: nakon što se nauživa, može ti vratiti uslugu. 

5. Vruće sjedalo 

Kako to učiniti: neka tvoj partner sjedne, a ti sjedni na njega među njegove noge. Zatim se naginji naprijed-nazad i kontroliraj kut prodiranja savijanjem leđa i pritiskom stražnjice.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Zašto je to sjajno: ovaj položaj možete izvesti gotovo bilo gdje (bilo gdje je legalno). 

6. Stepenice do raja 

Kako to učiniti: sjedni na njega i iskoristite rukohvat kao dodatnu podršku. 

Zašto je to sjajno: varijacija vrućeg sjedala koja užitak podiže na višu razinu. . 

7. Željezni šef 

Kako to učiniti: ova varijacija baletana omogućuje omotavanje obje noge oko struka uz pomoć stola ili druge povišene površine. 

Zašto je to sjajno: u ovom položaju te zapravo partner drži – a ti uživaš bez ikakvog napora! 

Možda vas zanima Muškarci biraju: Najseksi filmske scene ikad! Rubrika Love&Sex Love&Sex

8. Obrnuta jahačica

Kako to učiniti: sjedni na svog partnera gledajući u njegove noge. On neka savije svoje noge dok ti jašeš. (Napomena: u ovom položaju možeš fino trljati klitoris o njega.) 

Zašto je to sjajno: tvoj partner dobiva čvrstu, snažnu stimulaciju, dok ti dobiješ ozbiljnu klitoralnu akciju. 

9. Twist and Shout 

Kako to učiniti: sjedni na radnu ploču ili krevet te zakreni noge u jednu stranu. Neka tvoj partner ostane stajati te uđe postrance. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Cancer

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Zašto je to sjajno: to je zabavan način miješanja standardnog i seksa na brzaka. Osim toga, držiš noge pritisnute, pa tvoj partner intenzivnije osjeća penetraciju. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • slavteeeeke

    Sex spojevi za odrasle - https://tonzes.com/sdatinghr.htm Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!