Love&Sex 21. veljače 2021.

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka razmišljaju samo o seksu. I eventualno još o seksu...

Shutterstock.
  • Seks je vjerojatno jedno od najvažnijih sporednih pitanja na svijetu
  • Za neke muškarce nema druge teme osim seksa i oni cijelo vrijeme samo razmišljaju o tome
  • Otkrit ćemo ti o koja je tri znaka riječ

Neki muškarci doista stalno misle na seks. Na njihov libido utječu zvijezde, odnosno, horoskopski znak u kojem su rođeni. Ovi znakovi zodijaka uvijek imaju samo jednu misao: seks!

Strijelac

Strijelci vole svoju slobodu. Ispušu se u potpunosti tek tijekom seksa i vrlo su dobri partneri u krevetu. A i oni to znaju. Zato i stalno razmišljaju o tome. Čak i kad su u vezi, ne boje se maštati o drugima. Vjernost uglavnom ne shvaćaju baš tako ozbiljno. U krajnjoj liniji, oni žele uživati u svojoj slobodi i ne dopuštaju da ih ograničavaju.

via GIPHY

Bik

Muškarci bikovi vole razmaziti svoju partnericu u krevetu i dati joj punu pažnju. To ih također čini jako dobrim ljubavnicima. Čak i kad nisu u krevetu, misli su im uvijek tamo. Vole zamišljati svakojake stvari, koje kasnije žele isprobati, pa zato cijelo vrijeme razmišljaju samo o seksu. Stoga seksualni život s ovim horoskopskim znakom nikad nije dosadan.

Možda vas zanima... Jesi li ikada čula za seksualni položaj zvan savijača od jabuka, a idealan je za zimski seks Rubrika Love&Sex Love&Sex

Lav

Lav se jednostavno ne može zasititi seksa. Da je do njega, uopće ne bi ustao iz kreveta. Međutim, brzo mu dosadi partnerica i sklon je seksualnim maštarijama s drugima - barem mentalno. Ne brini - varanje ne dolazi u obzir za ovaj horoskopski znak. Lav jednostavno voli seks.

via GIPHY

Možda vas zanima... Ova 4 horoskopska znaka uvijek su raspoložena za seks, kod njih nema "boli me glava" Rubrika Love&Sex Love&Sex

Komentari 0