Love&Sex

5 vrućih položaja za seks pred televizorom: božica sofe, kauč-misionarac...

  • Bez obzira je li to nakon posla, vikendom ili ponedjeljkom ujutro: kauč je uvijek primamljiv i kao da nas stalno zove. Posebno sada kad smo uglavnom kod kuće
  • Gledanje televizije, drijemanje, čitanje, čilanje – sve se to može na kauču! 
  • Za sve koji žele akciju, imamo vrući savjet: što kažeš na spontani brzi seks na kauču za promjenu?

Kauč je vrlo često centralni komad namještaja u dnevnoj sobi i uglavnom na njemu provodimo većinu vremena, odnosno, vremena za odmor i opuštanje. Stoga ni ne čudi ideja da je kauč također i sjajno mjesto za vrući seks. Otkrit ćemo ti pet najsenzualnijih položaja za kauč:

1. Lijeni momak

Ovaj položaj za kauč savršen je kad je tvoj partner u takozvanom „lijenom modu“. Sve što mora učiniti: uspravno sjediti, ispružiti noge i udobno se nasloniti. U ovom položaju „lijenog momka“ dočekuje te u svom poželjnom krilu. Ovdje se također i ti osjećaš ugodno te obavijaš noge oko svog ljubavnika. Dok on miluje tvoje grudi, možeš pomicati zdjelicu naprijed-nazad ili kružiti. Orgazam je gotovo pa siguran.

via GIPHY

2. Božica sofe

Tvoj ljubavnik ostaje sjediti i u ovom položaju. Ti trebaš biti aktivna: ugodno se smjesti u njegovo krilo i prebaci mu obje noge preko ramena. Pomaže ako se malo nagneš prema nazad. On te može čvrsto držati da ne padneš na stolić. Ulazni kut je savršen iz ovog položaja te jamči stimulaciju G-točke.

Možda vas zanima Poza 69 ti ide na živce? Bez brige, uz ovih par poteza postat će izvor neslućenog užitka Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Kauč-misionarac

Misionarski položaj ne smije nedostajati u repertoaru seksa na kauču. Ovaj klasik može vam pružiti veliko zadovoljstvo. Savjet: podloži se jastukom - trebala bi ga imati pri ruci - ispod stražnjice ili pritisni bedra jedno uz drugo. To povećava intenzitet spontanog vođenja ljubavi.

via GIPHY

Možda vas zanima 5 razvikanih, a totalno precijenjenih seksualnih poza - ocijenile žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Ljuljačka na kauču

U ovom vrućem položaju možeš se ljuljati nježno ili energično sve do vrhunca. Sjednite jedno nasuprot drugoga savijenih i raširenih nogu te se poduprite rukama. Stavljajući noge preko njegovih, ugnijezdit ćeš se i formirati ljuljačku. Sada možeš odrediti ritam: podigni zdjelicu i pomiči se naprijed-nazad ili kruži kukovima - ovisno o tvom raspoloženju i strasti. 

5. Položaj žlice

Uz misionarski položaj, ovaj klasik također je zgodan za kauč: položaj žlice savršen je za intenzivno stimuliranje G-točke. Ležiš na boku, partner ti trbuhom dodiruje leđa. Savij noge i ispruži svoja seksi leđa prema njemu. Sada može prodrijeti s leđa i intenzivno penetrirati sve dok sa zadovoljstvom ne zagrizeš u jastuk.

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bixiro

    Have a fun with family and do online work without investing single penny. No limit of earn, earn as much as you spent time online. For more detail visit……….www.earn75.com