Love&Sex

Misionarski je jednoličan? Uz ovih 5 poteza postat će vrhunsko iskustvo za tebe i njega

  • Ovaj klasični položaj kod seksa slovi kao prilično dosadan 
  • Međutim, s malo „prilagodbe“ može ti priuštiti nevjerojatne orgazme 
  • Otkrit ćemo ti 5 trikova za vrući seks u misionarskom položaju

Misionarski položaj ima potpuno nepravedno lošu reputaciju. Zapravo je vrlo lijepa varijanta ljubavne igre. Kontakt očima je pri tome osobito intiman trenutak između dvije osobe. To je položaj u kojem će se mnogi zaljubiti jedno u drugo. Osim toga, kod misionarskog položaja je moguće imati puno tjelesnog kontakta. Još jedan plus: može jako duboko penetrirati. 

Ako ipak smatraš misionarski položaj dosadnim, onda svakako čitaj dalje. Naime, s malim promjenama se može tako prilagoditi da ćeš imati iznenađujuće intenzivan doživljaj. S ovih pet savjeta će misionarski položaj biti highlight u tvom krevetu. 

1. Noge na ramena

Već i kod standardne varijante misionarskog položaja može jako duboko prodrijeti. Međutim, doživljaj će biti još intenzivniji ako mu staviš noge na ramena. Intenzivnije ćeš ga osjećati te ćeš doživjeti predivan orgazam. 

2. Uzak prolaz 

Kod ove varijante on leži na tebi, a ti imaš stisnute noge. ako želi ostati u tebi, treba imati veliki penis. Međutim, i s malim penisom je moguć intenzivan doživljaj za oboje. Stisni svoja bedra te pritisni njegov najbolji komad. Trljanjem možete oboje do snažnog vrhunca. 

Možda vas zanima 5 razvikanih, a totalno precijenjenih seksualnih poza - ocijenile žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Poleti na Mjesec 

I u ovoj varijanti on leži na tebi, a ti povučeš noge na svoja prsa ili lagano u stranu. Dok on prodire u tebe neka te primi za zglobove pa  tako upravlja pozicijom tvojih nogu. Oboje ćete osjetiti da se promjenom položaja nogu mijenja intenzitet ljubavne igre, što je genijalna priprema za intenzivniji orgazam. Dakle, prepusti mu se i poleti s njim na Mjesec. 

4. Dosegni neslućene visine 

I kod ove promjene je najvažniji način penetracije. Tvoj partner si stavi jastuk ispod koljena tako da je može prodrijeti u tebe „s visine“. Brzo ćeš primijetiti da njegova stidna kost savršeno leži uz tvoju pa se s ritmičkim udarima postižu predivni osjećaji i orgazmi. 

5. Uživaj u pogledu 

Ako želite isprobati ovu varijantu misionarskog položaja, tvoj partner mora biti prilično obdaren, jer bez potrebne dužine ne ide: on legne na tebe, ali ne ravno, nego pod 45 stupnjeva. Tako tvorite X, on postrance prodire u tebe te ćeš tako doživjeti nove osjete. Prednost je da za vrijeme seksa možeš promatrati njegova leđa i stražnjicu. 

Možda vas zanima 3 stvari koje nam muškarci nikada ne smiju napraviti za vrijeme oralnog seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0