Love&Sex

Ova 4 horoskopska znaka uvijek su raspoložena za seks, kod njih nema "boli me glava"

  • Svatko ima različitu razinu libida
  • Neki mogu biti tjednima bez seksa i zadovoljni su s time, drugi pak o tome razmišljaju danonoćno
  • A kakve predispozicije za to imaju horoskopski znakovi?

Da mogu, radili bi to svakih sat vremena. U tome nema ništa loše. Uostalom, kaže se da redoviti seks jača imunološki sustav i pomaže u smanjenju stresa. Ako je to točno, određeni horoskopski znakovi trebali bi biti fenomenalnog zdravlja.

Ova 4 horoskopska znaka imaju stalnu želju za seksom:

Škorpion

Škorpion slovi kao izuzetno seksi. Ali, i ne samo to: njihova strastvena i avanturistička priroda brine se da su zabavni svakome. To vrijedi i u krevetu. Primjerice, nikad se neće dogoditi da ti želiš seks, a škorpionu se „samo mazi“. Uvijek su spremni za akciju, a njihov neodoljivi šarm također magnetski privlači sve oko njih. 

via GIPHY

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji će vrlo vjerojatno imati jako sretan brak Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ovan

Ovan je pravi snop energije. To se vidi i u krevetu. Prava je seks bomba. Svatko tko izlazi s ovnom trebao bi biti spreman na strastveni seks na brzaka i spontane trenutke užitka. Spremnost ovog horoskopskog znaka za eksperimentiranje osigurava da nikada ne dosadi partneru.

Bik

Bik je prilično divlji i voli izražavati svoju naklonost dodirom. Voli duge, intenzivne masaže i strastveni seks. Brzi seks nije toliko popularan kod bika. Naime, bikovi žele uživati u seksu svim svojim osjetilima. Također su velikodušni kad je potrebno razmaziti svog partnera.

via GIPHY

Lav

Lavovi stalno žele seks. Kao i u drugim područjima života, također i u krevetu žele impresionirati svoje partnere. Nisu sramežljivi i uživaju isprobavajući najnovije seksualne trendove i kreativne poteze. Ali, lavovi su također vrlo odani i predani seksualni partneri.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi zaručit će se 2021. godine i početi planirati spektakularno vjenčanje Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: shutterstock

Komentari 0