Love&Sex 30. siječnja 2021.

Ovi horoskopski znakovi zaručit će se 2021. godine i početi planirati spektakularno vjenčanje

Shutterstock.
  • Što se tiče vjenčanja iz snova s puno uzvanika, prošla je godina bila katastrofalna
  • Međutim, život nije stao, a osobito ne ljubavni život 
  • Ove godine će se sljedeći horoskopski znakovi zaručiti

Mnogo toga se promijenilo kao rezultat pandemije. Čak se ni vjenčanja više ne mogu slaviti kao 2019. godine. Srećom, jedno uvijek ostaje isto: ljubav. I zato će se ove godine neki znakovi zaručiti.
Zaruke ćemo čestitati lavu, ovnu, raku i jarcu.

Rak

Rak je apsolutni obiteljski čovjek. Već dugo planira vlastitu obitelj. Nakon što 2021. glatko prođe profesionalno, usudit će se napraviti sljedeći korak sa svojim partnerom. Zaručit će se i planirati veliko postpandemijsko vjenčanje. Tako da cijela obitelj, kao i širok krug prijatelja mogu biti tamo na festivalu veselja. A rak će napokon dobiti vjenčanje iz snova kakvo je oduvijek želio.

via GIPHY

Lav

Lav od malena zamišlja kako će se odvijati njegove zaruke. A to zna i njegov partner. Zato planira veliku, romantičnu gestu koja će se održati na ljeto. I to je jednostavno savršeno! Horoskopski znak se topi i ne može, a da ne kaže da. Vjenčanje mora biti spektakularno - kao i zaruke, naravno. Zato će planiranje trajati nekoliko godina. Ali, samo najbolje za lava!

Možda vas zanima... Evo zašto je jako lijepo ali ponekad i vrlo komplicirano imati vodenjake u svom životu Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ovan nije horoskopski znak za vezu za jednu noć. Jednom kad se zaljubi, zna da će njegova ljubav trajati vječno. Ovnovi u dugotrajnim vezama mogu se veseliti velikom iznenađenju 2021. godine. Naime, dobit će bračnu ponudu. Oba partnera žele si odvojiti vrijeme za planiranje vjenčanja, ali i dalje će biti u sedmom nebu tijekom cijele godine.

via GIPHY

Jarac

Zvijezde će jarcu donijeti apsolutnu ljubavnu sreću 2021. godine. Horoskopski znak nikada prije nije bio sretniji sa svojom vezom. Ni argumenti, a niti svakodnevni stres ne mogu pokvariti ljubav jarca ove godine. A to će kulminirati romantičnom prosidbom za brak u drugoj polovici godine. I naravno, s presretnim „da“.

Možda vas zanima... Ženama ova 4 horoskopska znaka 2021. mogla bi biti prekretnica: smiješi im se trudnoća! Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0