Life&style

Ženama ova 4 horoskopska znaka 2021. mogla bi biti prekretnica: smiješi im se trudnoća!

  • Svi smo jedva čekali da završi famozna 2020. godina 
  • 2021. godina nije se još baš pokazala sjajnom, ali još ima puno vremena 
  • Za neke znakove mogla bi biti itekako sretna! 

Neke horoskopske znakove očekuju velike promjene u 2021. godini. Neke će postati sigurnije u svoju vezu, neke shvatiti da žele dijete, neke su se zbog mnogo vremena provedenih u kući, s najbližima, orijentirale na obitelj više nego ikad, nekima su se zvijezde tako posložile... Bilo planirano ili ne: roda bi ove godine mogla najaviti svoj posjet pripadnicama ova četiri horoskopska znaka. Dobra vijest želiš li povećati obitelj! Ili upozorenje ako to ne želiš?

Možda vas zanima Zvijezde savjetuju: radije se nemoj zaljubiti u ovaj horoskopski znak 2021. godine Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ova četiri horoskopska znaka mogla bi zatrudnjeti 2021. godine:

Ovan

Za žene ovnove, koje su u dugotrajnoj vezi, 2021. godina definitivno će biti prekretnica. Dugo se igraju s idejom da konačno prošire svoju obitelj. Posljednjih nekoliko mjeseci, prilično stresnih i neizvjesnih, veza im je bila stijena i oslonac pa su sada sigurne da žele odgajati dijete sa svojim partnerom. A kad je trudnoća u pitanju, i zvijezde su ti jako naklonjene.

via GIPHY

Vaga

Vaga odavno želi biti majka. Ali, nažalost, vrijeme nikada nije bilo „ono pravo“. Međutim, ove godine se prioriteti ovog horoskopskog znaka mijenjaju i odjednom ima više vremena za planiranje obitelji. A to dovodi do trudnoće prije kraja godine. Vaga ne može biti sretnija u 2021. godini. 

Bik

Bik se trenutačno osjeća vrlo snažno povezano sa svojim partnerom. Sada kada ovaj horoskopski znak većinu vremena provodi kod kuće, vrijeme koristi za stvaranje ugodne okoline za svoju obitelj. Šanse da će roda ove godine donijeti malo iznenađenje su jako dobre.

via GIPHY

Rak

Zbog pandemije korone rak još jednom zna koliko mu je obitelj važna i želio bi poduzeti sljedeći korak u svojoj vezi. Zbog toga na proljeće započinje planiranje obitelji. I uz malo sreće, ove će godine tvoj test trudnoće biti pozitivan!

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0