Love&Sex

5 horoskopskih znakova koji će vrlo vjerojatno imati jako sretan brak

  • Brak je osjetljiva tema za dosta ljudi. Ni zaruke nekima nisu lagane, a tek potpuna predanost zajedničkom životu... 
  • S druge strane, neki su kao stvoreni za zajednički život, a sretan brak im je životni ideal
  • Ovih 5 horoskopskih znakova najvjerojatnije nemaju problema s tim i imat će sretan i ispunjen bračni život 

Više je čimbenika ključno za uspješan braka. I ne funkcioniraju iste stvari za svaki par. Međutim, stupanj osobne uključenosti, bilo kratkoročno ili dugoročno, ovisi i o horoskopskom znaku. Točnije jednom od četiri elementa kojem tvoj znak pripada: vodi, vatri, zraku ili zemlji.

Doista, prema astrolozima, vjerojatnije je da će znakovi rak, škorpion i ribe, čiji je element voda, kao i zemljani znakovi bik, djevica i jarac, održati dobre dugoročne veze jer traže emocionalnu stabilnost. S druge strane, vatreni znakovi, ovan, lav i strijelac, kao i zračni znakovi, blizanci, vaga i vodenjak, preferiraju prolazne veze, jer ih vuče njihova potreba za slobodom te tako udaljava od partnera. Neki su rođeni samotnjaci, dok ovih pet znakova koji s lakoćom mogu održati dugotrajne brakove.

1. Bik: dugo bira, ali kad odabere to je to

Bikovima vlada planet Venera, božica ljubavi. To je razlog zbog kojeg imaju puno sklonosti za davanje, brak ih nimalo ne plaši, nego naprotiv, raduju mu se. Međutim, bik si voli uzeti dosta vremena da upozna budućeg partnera kako bi se uvjerio da je to prava osoba prije nego što se obveže. Ali, nakon što budu sigurni u vezu, ostat će zauvijek s partnerom.

via GIPHY

Bik želi graditi budućnost i ne boji se zasnovati obitelj. Za njih je stabilnost neprocjenjiva i učinit će sve da uspiju u svom braku.

2. Rak: nikad neće napustiti supružnika

Ovim znakom upravlja Mjesec, zbog čega rakovi favoriziraju emocionalne veze pred tjelesnim vezama. Rak je nježan, ljubazan i pun poštovanja, traži dugoročnu predanost i nema problema s ograničavanjem svoje slobode. Rak čini sve da se njegov partner osjeća cijenjenim i voljenim zbog onoga što jest, ali i očekuje isto zauzvrat. Jednom kad se uvjeri u svoje osjećaje, rak će ostati vjeran i nikada neće napustiti supružnika. To su razlozi koji čine njihov brak uspješnim.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi zaručit će se 2021. godine i početi planirati spektakularno vjenčanje Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Lav: jedini vatreni znak predan braku

Lav je, za razliku od ovna i strijelca, jedini vatreni znak kod kojeg će veza vjerojatno potrajati kad se vjenča. To je odan znak, kojim vlada sunce, što mu daje kraljevsku energiju. Kad lav započne vezu, ona je ili dugoročna ili uopće neće ni malo potrajati. Štoviše, lavovi nisu zahtjevni ljudi, trebaju samo vidjeti da ih njihovi partneri vole i da su im vjerni. Naime, kad su emocionalno zadovoljni, ništa ih neće natjerati da pobjegnu.

via GIPHY

4. Jarac: cijene sigurnost i stabilnost

Dominantni planet ovog znaka je Saturn, planet svijesti i vremena. Jarci su ljudi koji cijene sigurnost i stabilnost. Vrlo je usredotočen na svoj osobni razvoj te preuzima odgovornost za sve svoje izbore.

Jarci se nikad ne boje poteškoća i vole prihvaćati izazove, jer je to ono što im omogućuje da evoluiraju. Vjeruju svojim vještinama i spremni su se suočiti s bilo kojom teškom situacijom. Kad nekoga vole, žele konkretizirati svoju vezu i vjenčati se s partnerom. Kad se vjenčaju, ostaju vrlo kreativni i ne prestaju iznenađivati supružnika.

Možda vas zanima Zvijezde savjetuju: radije se nemoj zaljubiti u ovaj horoskopski znak 2021. godine Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Ribe: tek u braku se osjećaju sigurno

Ribama upravlja sunce, ali za razliku od lava, one nisu neovisne, emocionalno su ovisne o svom partneru i stalno ih treba u nešto uvjeravati kad su u vezi. Stoga je brak dobro rješenje za njih, tako da su napokon sigurne da njihovi supružnici dijele iste osjećaje kao i one. Izuzetno su emotivni i osjećajni ljudi. S druge strane, bit će spremne boriti se za to da njihova veza funkcionira i traje cijeli život.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0