Love&Sex

Kako će godina štakora po kineskom horoskopu utjecati na tvoju vezu tijekom 2020. godine

  • Prije nekoliko dana, 25. siječnja, proslavila se Kineska nova godina
  • Tada, prema kineskoj astrologiji, počinje potpuno novi ciklus unutar naših života, ljubavnih horoskopa i veza
  • Otkrit ćemo ti kako će kineska godina štakora utjecati na tvoj ljubavni život

Gotovo svaka kultura ima svoj način obilježavanja vremena. Ono što slavimo je samo izbor onoga u što želimo vjerovati. Tradicionalno, Kineska nova godina bila je vezana za lunarni kalendar. Bilo je to i vrijeme da se oda počast precima, božanstvima te okupljanja kako bi se proslavio život. Od tog vremena i mnogi koji nisu Kinezi odlučili su proslaviti ovu Novu godinu kao još jedan početak u vlastitom životu.

via GIPHY

Poput astrološkog kalendara, Kineska je nova godina podijeljena na dvanaest kategorija, a osobito životinje nose različit smisao, životni put i svrhu.

Očekuje nas godina štakora – to je prva životinja kineskog horoskopa. Štakor predstavlja zemaljski element vode i trči čitav dan. Za nas je ta energija novih početaka izražena u svim kulturama. Brojčano započinjemo novo desetljeće, u potpuno smo novom astrološkom ciklusu zahvaljujući nedavnim pomračenjima, a sada započinjemo novo poglavlje (ili dan, kako se to tradicionalno smatra) u Kineskoj novoj godini.

Astrološki gledano, upravo smo doživjeli mladi mjesec u vodenjaku - koji ima neku sličnu neovisnu buntovničku energiju koju će štakor unijeti u naš život tijekom sljedeće godine. Važno je napomenuti da primjećujemo veliku količinu uzemljene energije povezane s 2020. godinom i ona tek započinje.

Možda vas zanima Za 4 horoskopska znaka će 2020. godina donijeti jako puno promjena Rubrika Life&style Life&style

Godine štakora su plodne i čak mogu donijeti veće financijsko obilje u naš život. Premda štakori često mogu postići što žele, radije žive mirnim, jednostavnim životima, a mogu uživati i u samoći. To znači da, premda se možda osjećamo samouvjerenije i uspješnije, nećemo tražiti nikoga da popuni prazninu - jer ćemo se same osjećati ispunjene. Dakle, nema mjesta razočaranju ako ćeš biti solo i ove godine.

via GIPHY

Jedino na što moramo paziti u godini štakora jest da naše riječi možda ne odražavaju kako se uistinu osjećamo. Budući da se štakori često utrkuju naokolo, pojedinci rođeni pod ovim znakom često se mogu činiti nepristojnima, što znači da bismo svi mogli postati plijen ove energije ako ne budemo svjesni trenutka u kojem se nalazimo.

Mnogi negativni aspekti kineske nove godine i astrologije mogu se prevladati ako bismo malo usporile. Ako bismo malo više radile na ideji da je ovaj trenutak uistinu sve što imamo, možda bismo ga iskoristile. Štakori su vješti u pretvaranju sitnih detalja, ali može im nedostajati samopouzdanja, osobito u vezi.

Možda vas zanima Žene ova tri znaka imaju najsnažniji karakter u cijelom horoskopu - i vrlo pozitivan Rubrika Life&style Life&style

Kineska nova godina štakora, mladi mjesec u Vodenjaku, pa čak i sekstil Merkura-Marsa potiču nas da krenemo tim novim putem i govorimo svoju istinu - ali samo onima koji to trebaju znati.

Općenito, ovo je vrijeme za nove početke, izradu planova i korake naprijed - znajući da je ovo sasvim novo poglavlje koje će nas zahtijevati potpuno nove nas – a osobito u ljubavnom životu!

via GIPHY

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA:
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0