Love&Sex

Evo zašto je voljeti vodenjaka prekrasno, ali istovremeno i prilično komplicirano

  • Već si dugo u vezi s vodenjakom? Ili si se tek nedavno zaljubila u jednog?
  • A možda ti je tek na obzoru jedan fenomenalan vodenjak...
  • Ako si u tim situacijama, onda bi trebala znati ove stvari o njegovom zvjezdanom znaku

Mnogi su tipične vodenjake strpali u „beznadežnu ladicu“ ili onu „teški za vezu“ te ih zbog njihove neozbiljnosti rijetko tko doživljava ozbiljnima. Šteta – jer kad oni vole, čine to sa srcem i dušom. A i skrasit će se uz pravu. Ovih 5 stvari moraš znati o njima…

1. Jako su emocionalni 

Vodenjaci su – barem je tako uobičajeno mišljenje – vođeni glavom. Međutim, ponekad se u njima proširi neka intenzivna emocionalnost – i onda isključe glavu. Na primjer, to se događa kad sklope nova prijateljstva sa sjajnim ljudima ili kad nalete na srodnu dušu. Onda njima vlada veeeliko srce. 

via GIPHY

2. Sapioseksualni su 

Svejedno jesmo li plavuše ili brinete – važno da smo inteligentne. Intelekt čarobno privlači vodenjake! Kad sjede s nekim tko im ne odgovara u vizualnu shemu, ali ih uvjeri svojom inteligencijom i znanjem, onda im izgled uopće nije bitan. 

Možda vas zanima Koja si životinja po keltskom horoskopu i što to govori o tvom karakteru i osobnosti Rubrika Life&style Life&style

3. Nemaju ružičaste naočale u ladici 

Lupanje srca i leptire u trbuhu obožavaju. Međutim, neće oslijepiti od ljubavi! Prije ili kasnije će ih opet voditi glava (pogledaj br. 1) te će odvagnuti ima li ova veza smisla na duže vrijeme – ili ne. 

via GIPHY

4. Dobro slušaju 

Ruku na srce, ponekad zbog kaosa u glavi zaborave neke stvari. Ali kad nekoga slušaju, onda se totalno užive u situaciju. Nerijetko toliko da daju jako dobre savjete. 

Možda vas zanima Što ti nosi tjedni horoskop? Tri znaka će uživati, a tri će upadati u probleme... Rubrika Life&style Life&style

5. Ne mogu se promijeniti 

To ne znači da ne prihvaćaju kompromise. Međutim, „Voljet ću te ako…“ neće kod njih funkcionirati. Ako im netko želi mijenjati karakter – to im neće proći!

via GIPHY

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0