Life&style

Kineski horoskop za 2020. – evo kako će ti izgledati godina štakora

  • Samopouzdanje, ambicija, upornost – i, osjećaš li se prozvanom? 
  • Bez brige, to su sve pojmovi koji će u 2020. biti važni za svih 12 horoskopskih znakova 
  • Pogledaj kakva te godina očekuje – prema kineskom horoskopu! 

Početkom veljače u Kini počinje nova godina. Sljedeća će biti u znaku metalnog štakora. Pogledaj što to znači za teba prema tumačenju kineskog horoskopa...

Era metalnog štakora

Molim? Što je to metalni štakor? Dakle, krenimo ispočetka… U kineskoj astrologiji postoji po jedan horoskopski znak zajedno s jednim elementom cijele godine. Od 5. veljače 2019. godine nalazimo se u godini zemlje-svinje (čisto ako nisi znala 😉… A tko sada misli: „Ali metal nije element!“ nije potpuno u krivu - jer u zapadnom svijetu doista nije! U kineskom horoskopu općenito treba malo drugačije razumjeti elemente; dakle, manje stvarno, a više u prenesenom značenju.) 

Kakva će biti 2020. godina

Svima je poznato sljedeće: nešto isplaniramo, želimo ostvariti projekte te se poslovno ili privatno nanovo definirati. Ako je vjerovati zvijezdama, onda će nam 2020. metalni glodavac itekako biti koristan! Naime, pomoći će nam da si sredimo misli te se postavimo za sebe. Štakor slovi kao elokventan, marljiv, ambiciozan, duhovan i šarmantan; metal je pomalo tvrd, ali spreman na rizik. To je superkombinacija iz priručnika – ali bilo bi je dobro imati u sebi. 

Naime, to ne znači da ćemo stisnutih šaka juriti kroz 2020. godinu – malo strpljenja nije još nikome naškodilo, a jurnjava glavom kroz zid uglavnom ne funkcionira kako treba. Drugačije rečeno: samopouzdanje DA – impulzivnost radije NE! Ako ćemo to stalno imati na umu, onda će nam sljedeća godina biti vrlo uzbudljiva i uspješna. 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!