Love&Sex

Početak 2020. donijet će predstavnicima ova 3 znaka novu ljubav, ali neki moraju biti oprezni

  • Nova godina je pred vratima, a s njom dolaze i brojni novi izazovi
  • Sljedeći horoskopski znakovi bezbrižno se već sada mogu veseliti 2020. 
  • Naime, zvijezde su im izrazito naklonjene – osobito kad je riječ o ljubavi 

2020. godina je startni pucanj za veliku ljubavnu priču – barem za neke horoskopske znakove. Naime, rastat će se od afera i kratkih ljubavnih vezica te će njihov ljubavni život prijeći u dugotrajne kolosijeke. Možda će neka labava veza odjednom postati ozbiljna ili ćeš pronaći novog partnera. Možda će to biti ljubav na prvi pogled koja će se duuugooo zadržati…

Možda vas zanima Za 4 horoskopska znaka će 2020. godina donijeti jako puno promjena Rubrika Life&style Life&style

Jarac 

Kombinacija od čežnje za ozbiljnom vezom i velike ambicioznosti pobrinut će se za to da će jarac početkom godine pronaći nekoga s kime će stvari postati ozbiljne. Sada je važno da jarac pazi na to kako će se pobrinuti o svojoj novoj ljubavi te pronađe i povuče jasnu crtu između posla i privatnog života. Ambiciozni jarac obično je navečer u uredu te uvijek posljednji ide kući, ali sada si mora postaviti prioritete. 

Ovan 

Ovan stalno pazi na to kako će djelovati prema van. Njemu je mišljenje drugih jako važno – zbog čega ima tendenciju pretvarati se i glumatati kad nekoga upozna. Godina 2020. bit će nešto drugačija - jer više nema volje sakrivati se. Primijetit će po prvi puta koliko je uzbudljiv osjećaj jednostavno opustiti se te biti onakav kakav doista jest. To će donijeti brojne prednosti sa sobom – između ostaloga, osobu koja je idealna za dugotrajnu vezu. 

Vaga 

Vaga čezne za dugotrajnom vezom, ali ima visoke prohtjeve – ponekad ni sama više ne zna što želi. U 2020. će uspjeti smanjiti očekivanja od potencijalnog partnera. Zbog toga će odjednom početi djelovati na muški svijet sasvim drugačije te će privlačiti tip muškaraca koji dosad nije poznavala. Tip muškarca koji – u usporedbi s dosadašnjim muškarcima – ima potencijala za dugotrajnu vezu. 

Možda vas zanima Kako se, sudeći prema svom horoskopskom znaku, nosiš kad ti je dan - apsolutna katastrofa Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!