Love&Sex

Ispovijest djevojke koja je imala fetiš na mlade taksiste: Ostvarila sam nekoliko maštarija u mjesec dana

  • Kad je Lolin prijatelj s kojim je željela seks, ali ne i stalnu vezu, počeo ozbiljno hodati s novom curom, odlučila je potražiti nekog drugog za seks
  • Tijekom vožnje preko jedne taksi aplikacije te večeri počela je razmišljati kako su njihovi vozači često zgodni frajeri
  • Odlučila je napraviti korak dalje i ostvariti neke od svojih seksualnih maštarija

Bila sam u stalnoj vezi šest godina. Seks je bio odličan, maštovit i hot - čak je bilo i seksa utroje, nismo se bojali ševiti na javnom mjestu i često smo glumili svoje zamišljene seksi role.

No, veza nije bila dobra koliko i seks i ubrzo se iscrpila. Ja sam se doškolovala i dobila zahtjevniji posao koji mi je bio jako zanimljiv pa sam se voljela poslije posla družiti s ljudima s kojima radim. Oni su njemu bili krajnje nezanimljivi: dobar dio naših razgovora nije ni pratio ni razumio. No, ostali smo prijatelji i priznajem, još smo se uvijek povremeno ševili.

No, to je moralo prestati kad je upoznao novu djevojku - ostali smo dobri prijatelji, no njoj nije bilo ugodno kad bi me posjećivao i znala sam da to mora prestati. U to vrijeme, zbog posla, zapravo me i nije privlačila ozbiljna nova veza koja bi mi oduzimala puno vremena pa sam preko ljubavne aplikacije dogovorila nekoliko sudara.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Jedne noći cijelo društvo s posla ostalo je dugo na kasnoj večeri i dijelili smo taksi do kuće. Pričala sam s prijateljicom o novoj aplikaciji za upoznavanje frajera koju smo obje isprobale, smijale smo se sve do njezine kuće. Izašla je, a ja sam se prebacila na prednje sjedište i tek tada shvatila kako je vozač izrazito seksi.

Počeli smo pričati o vremenu, o prošlih nekoliko vožnji, ja sam provjerila ima li prsten na ruci i vidjela da je slobodan i shvatila da je ovo idealna prilika. Kako nisam posebno sramežljiva, pitala sam ga je li čuo o čemu smo pričale moja prijateljica i ja. Nasmijao se i kimnuo.

Još uvijek pristojno, pitala sam je li stalnoj vezi vezi. Kad mi je rekao da nije, odmah sam nastavila s pitanjem: kako si on sad kao vozač taksija pronalazi komade.

Razmijenili smo nekoliko neuspješnih ishoda veza preko Tindera. Smijali smo se i stigli do moje kuće.

"Jesi li ikada spavao s nekom od svojih putnica", postala sam izravna.

Odgovorio mi je da im je to zabranjeno, ali da je više puta bio u napasti.

A što bi se dogodilo da ga nazovem na privatni broj? Je li i to zabranjeno?

Možda vas zanima Vozači taksija ispričali su nam što ih najviše smeta kod putnika - radiš li i ti jednu ovih stvari? Rubrika Life&style Life&style

Bez riječi, s osmijehom pokazao mi je svoju posjetnicu. Nakon nekoliko sekundi čuo se zvuk da mu je stigla telefonska poruka, odmah je parkirao i ušli smo u moj stan.

Već u hodniku naslonio me na zid i počeo ljubiti, a ja sam mu skidala košulju. Za dvadeset sekundi već smo ležali na podu hodnika. Seks je bio nevjerojatan. Tolliko glasan da mora da smo preplašili susjede. Odlično sam se provela, ali znala sam da se više nećemo vidjeti.

No, nakon toga počela sam svoje vozače Ubera promatrati drugim očima.

Nekoliko sljedećih vožnji bilo je dosadno, nisam ni započela razgovor s nezanimljivim vozačima. Nekoliko tjedana kasnije naručivala sam taksi preko te aplikacije kasno u noći da me odveze kući iz bara. Pojavio se seksi vozač, s prijatnim osmjehom, otvoren i drag, duhovit i simpatičan.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

U 20 minuta vožnje do moje kuće imala sam sasvim dovoljno vremena za flert. Ovaj tip bio je puno izravniji od prethodnog i nakon kratkog vremena otvoreno me pitao, s osmijehom, pokušavam li ja to njega zavesti. Rekla sam mu otvoreno da me točno pročitao, a on je odmah pitao što točno želim. Uzvratila sam mu istim pitanjem. Odmah je pitao želim li kod mene, kod njega ili nešto pustolovnije.

Prošlo je već podosta vremena otkad sam vjerovala da postoji opcija C pa sam je odabrala bez razmišljanja. Odvezao me na parkiralište pokraj jezera, u šumi. Bilo je prazno, no uz jezero je sve puno restorana. Nagnuo se prema meni, počeo me ljubiti i istovremeno odjavio vožnju. Izvukao je kondom iz pretinca za rukavice i pitao me želim li se prebaciti na stražnje sjedište.

Možda vas zanima Intimna ispovijest zagrebačke tajnice: Spavala sam s prezgodnim sinom svoje šefice! Rubrika Life&style Life&style

Prebacili smo se otraga i bez puno priče, sjela sam odmah na njega raširenih nogu. Prošlo je već toliko vremena otkad sam udovoljila svojoj fantaziji - obožavam seks na javnim mjestima! Povezano s pozicijom u kojoj sam ja gore i vodim priču, svršila sam veoma brzo i žestoko. Bila sam glasna i jasna pa ni njemu nije trebalo dugo. Osim toga, čekala ga je duga noć vožnji pa smo se odmah prebacili na prednja sjedišta i tiho se odvezli do moje kuće.

Sad sam već stekla zavidnu reputaciju među prijateljicama i to mi je donijelo mojeg trećeg vozača iste taksi aplikacije. Bilo nas je nekoliko u taksiju jedne noći nakon izlaska. Vozač je bio zgodan, ali doista ne moj tip.

Počeli smo nešto pričati, smijale smo se tako pripite i jedna moja prijateljica upozorila ga je da se pripazi jer sam ja već spavala s vozačima taksija. Podigao je obrvu i rekao da ne može zamisliti bolji kraj svoje smjene.

Možda vas zanima U intimnoj ispovijesti zvijezde priznale koje je najluđe mjesto gdje su vodili ljubav Rubrika Stars Stars

Nakon što smo se riješili prijatlejica, pitao me želim li s njim na piće. Rekla sam mu otvoreno da se čini simpatičan, ali nisam zainteresirana za ozbiljnu vezu u ovom trenutku pa predlažem brzinsko 'piće' kod mene.

O njemu mogu reći samo jedno - iako nije bio moj tip muškarca, zadovoljio je moju pradavnu fantaziju da spavam s tipom koji će me dignuti na ruke i držati u tom položaju sve dok ne svršimo.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0