Life&style

Intimna ispovijest zagrebačke tajnice: Spavala sam s prezgodnim sinom svoje šefice!

  • Stvarni životi nerijetko su ispunjeni scenama kojih se ne bi postidjele ni najbolje televizijske sapunice
  • Ovoga puta donosimo ti priču čitateljice Dinke o njezinoj zabranjenoj ljubavi sa mlađahnim sinom svoje šefice
  • Hoće li ova ljubavna zgoda imati sretan kraj ili je tek riječ o prolaznoj avanturi možeš otkriti u nastavku

Ljubavne zgode iz stvarnog života nerijetko djeluju kao dobra podloga za romantične filmove ili intrigantne drame. Ovoga puta čitateljica Dinka (38) iz Zagreba ispričala nam je svoju seksi priču koja uključuje jedan zabranjeni odnos. Naime, spavala je sa sinom svoje šefice. Njezinu priču prenosimo u cijelosti:

Smješkala sam se ljubazno dok je on brbljala i brbljala, mislila sam da će mi se vilica ukočiti. "Znaš, ne bih se iznenadila da mi sutra najave zaruke. Moj Ante uvijek je bio odgovoran dečko, pametan, miran. Dobro, vjerojatno će ipak pričekati da oboje diplomiraju, bilo bi to pametnije...", pričala mi je oduševljeno. Ja sam gledala u jednu točku iznad njezine glave. Ja nemam djece i njezina me ne zanimaju, mislila sam u sebi.

Možda vas zanima Spavala sam sa šefom, no je li to bila dobra ideja? Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Zlatno dijete vragolaste naravi

Počela sam prije tri mjeseca raditi kod Vlaste kao njezina tajnica, u njezinom javnobilježničkom uredu na drugom kraju grada. Moram priznati da je veoma draga osoba, odlična šefica, poštena i fer. No, kad nismo imali stranke, često je znala sjesti pokraj mojeg stola s kavom i brbljati. Očito joj nedostaje žensko društvo. U tim trenucima najčešće se zapravo hvalila svojom predivnom djecom, svojim sinom Antom (19) i njegovom mlađom sestrom, 'ljepoticom', Stelom (17). Nikad joj nije palo na pamet da ne želim slušati o njezinoj divnoj djeci, iako sam joj rekla da imam 38 godina i da ja još nemam djece. Čak sam joj i rekla da sam prekinula s dugogodišnjim dečkom i da se još oporavljam. Iskreno, meni je drago da se ona tako ponosi svojom djecom, to je lijepo čuti kad se tolike žene oko mene samo žale, ali ipak mislim da je trebala naslutiti da se meni to ne sluša. Pogotovo kad počne o ljubavnom životu svojeg 'predivnog sina'!

Možda vas zanima Iskrena ispovijest: Ova 27-godišnjakinja objasnila svijetu zašto je još djevica Rubrika Love&Sex Love&Sex

U svakom slučaju, saznala sam da ima 'savršenu curu', zgodnu, pametnu, odličnu studenticu i da je moguće da je to veza koja će trajati i da će se i vjenčati. Suspregnula sam zijevanje u trenutku kad je u naš ured ušetao doista predivni mladi muškarac, nevjerojatno zgodan. "Mi o vuku", povikala je Vlasta i poljubila sina. "Hej, mama, i meni je drago što te vidim", rekao je i okrenuo se prema meni. "Ti si sigurno Dinka", rekao je i pružio ruku. Visok, savršeno građen, širokih ramena, a onda i te rupice na obrazima koje su se pojavile kad mi se osmjehnuo.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Kemija koja nadvladava razum

Nisam ga mogla prestati gledati, uplašila sam se da će nešto primijetiti, bojala sam se otvoriti usta da ne kažem nešto glupo. Jer je dečko toliko hot da sam ostala bez glasa. Kad smo se rukovali, srsi su mi prošli cijelim tijelom. Kemija? Elektricitet? Ne znam, ali uvjerena sam da je i on to osjetio. Nastavio je gledati u mene dok je njegova mama veselo brbljala kako je oduševljena što se pojavio i kako će sve odmah organizirati da ga vodi na ručak. U tom trenutku ušao je u ured jedan klijent i Vlasta se požurila sve obaviti, što može brže. Ispod glasa pitao me odmah direktno: "Što radiš ovaj vikend? Hoćeš da se vidimo, da dođem do tebe?"

Možda vas zanima Stranac, kolega ili šef - znaš li s kojim muškarcima žene najčešće završe u krevetu? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Priznajem, meni je taj drski, otvoreni pristup seksi. Pa ipak, nastojala sam ostati profesionalna i pristojna: "Čujem da imaš divnu djevojku i da je obožavaš, tvoja mama misli da ste praktično zaručeni...". "Stela ovaj vikend mora kod roditelja na more, a za to vrijeme imam toliko ideja što bismo mi mogli skupa". Gledao me kao da me proždire očima, dobro me premjerio, otvoreno i jasno.Dala sam mu svoj broj, nemisleći, brzo, prije nego što se vrati njegova mama. Rekao mi je da će mi se javiti u subotu. Ne znam, shvatila sam to kao kompliment, on je duplo mlađi od mene. Ali i obožavani sin moje dobre šefice.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Zabranjeno voće je najslađe

Ali što mogu, srce mi je kucalo kao ludo, odavno to nisam osjetila, odavno se nisam tako veselila vikendu. Rekla sam u sebi, oboje smo odrasli, punoljetni, ni na što ga ja nisam prisilila, on je osvajao mene, ne ja njega. Vlasta nikad neće saznati. Imam i ja pravo na sreću! Cijelo jutro u subotu hodala sam po stanu nervozna od brige, no na sve sam zaboravila iste sekunde kad sam ga ugledala na vratima.Odjeću nismo skidali jedno s drugog, prije bi se moglo reći da smo je trgali, još u hodniku. Kao da me ošinula munja, taj nivo strasti.

Možda vas zanima Mama iz predgrađa postala domina: Muškarcima nanosim bol da se riješim PMS-a! Rubrika Život Život

U ponedjeljak mi je bilo neugodno pred Vlastom, nisam joj mogla pogledati u oči. Mislim da sam u jednom trenutku porumenila jer sam se sjetila nečeg što se događalo na mojem kuhinjskom stolu. Nakon tog vikenda našli smo se još nekoliko puta, no veza se potrošila veoma brzo. On je za mene premlad, praktično sam ga morala skrivati od susjeda da ne pomisle da sam luda. Osim seksa, nismo imali baš ništa zajedničko. Niti jednu jedinu temu. No, sad barem ne patim dok mi Vlasta priča o svojoj divnoj djeci. Slušam, smiješim se, a pred očima mi je njegovo savršeno tijelo - na mojim bijelim plahtama!

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0