Život

Mama iz predgrađa postala domina: Muškarcima nanosim bol da se riješim PMS-a!

  • Amber Pattison (45), iz malog mjesta u engleskoj pokrajini Kent, otkriva kako su joj udarci po tuđoj stražnjici i mlataranje šibom pomogli da se spasi svoje mjesečne patnje i - ugušili njezin bezrazložni bijes
  • Već je bila na stručnom usavršavanju u Berlinu i Barceloni, a sljedeće godine putovat će na konferenciju domina u Ameriku
  • Njezin voljeni partner s kojim je sad već 11 godina nema nikakav problem s njezinim poslom i načinom kako zarađuje za život

Amber, vatrena crnka, ne viša od metar i pol, pronašla je sjajan način da se riješi bijesa, panike, osjećaja nezadovoljstva i depresije u PMS-u. Postala je domina i našla odličan način da izbaci iz sebe sav potisnuti bijes, ljutnju, paniku, osjećaj nesigurnosti i depresije. Nabavila je nešto odjeće u trgovinama za fetišiste, nešto opreme i napustila svoje radno mjesto u solariju. Sad je zovu Lady Amber, zarađuje gotovo 1000 eura tjedno i mlati klijente - uglavnom muškarce u dobi između 50 i 60 godina.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

U jednom engleskom tabloidu priznala je nimalo sramežljivo: "Volim nanositi bol, izvrsna sam u tome". Amber zna o čemu govori - bavi se profesionalnim nanošenjem boli već gotovo 15 godina. Smatra da su njezine usluge strogo profesionalne i nemaju ništa s prodajom seksa - ona svoju kožnu odjeću nije nikad skinula na poslu sve ove godine.

Često s užitkom radi i sedam dana u tjednu i kaže "da svaku minutu na poslu provodi zadovoljna".

- Uvijek sam bila opasna kao raketa, malo mi je trebalo da eksplodiram. Postala sam stroga domina boreći se s depresijom i doista snažnim PMS-om. Zbog tih sam problema često izostajala s posla i najednom mi je sinulo - moram pronaći posao s kojim ću samoj sebi pomoći. Bilo mi je jasno - nitko me neće držati na poslu ako budem neprestano nabrijana, ljuta. Zapitala sam se postoji li posao u kojem je taj moj potmuli bijes pozitivan i netko je za to spreman platiti? Imala sam poznanike koji se bave sličnim poslom i odlučila sam postati domina.

Možda vas zanima 9 seks-igračaka koje sigurno imaš kod kuće, a da ni ne znaš Rubrika Love&Sex Love&Sex

Amber u radu koristi poprilično teške bičeve i štapove s kojima 'provodi kažnjavanje'. Često snima male video klipove u kojima vitla bičevima i štapovima odjevena od glave do pete u zlokobne kostime od kože i stavlja ih na društvene mreže, ali uvijek tako da prikrije identitet 'žrtve'.

Amber smatra da je dolazak kod nje za njezine klijente neka vrsta terapije.

- Kad smo uplašeni, tijelom nam kola ogromna količina adrenalina i to nas dodatno pali. Strah i bol u svom čistom obliku veoma su slični i po tome što pokrenu endorfine u tijelu - objašnja stručno Amber.

Amber je bila na stručnom usavršavanju u Berlinu i Barceloni, a sljedeće godine putovat će na konferenciju domina u Sjedinjene države. Kartu je već nabavila.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Njezin voljeni partner s kojim je sad već 11 godina nema nikakav problem s njezinim poslom i načinom kako zarađuje za život. Zadovoljni su i njezini sinovi od 23 i 25 godina. Priznala je i roditeljima čime se bavi i čak su i oni to dobro prihvatili.

- Čitava moja obitelj zna čime se bavim i to im ne smeta. Ovim poslom počela sam se baviti kad su mi sinovi bili mali i to im onda naravno nisam rekla. Otkrila sam im tek kad su odrasli. Naslućujem da su znali i prije toga. Tata se malo bojao za mene sve dok mu nisam objasnila da se moji klineti puno više boje mene nego ja njih.

Možda vas zanima Zaboravi spavaću sobu, kažu da je za seks puno bolja jedna druga prostorija u kući Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kad nije na poslu, Amber je 'poslušna žena', voli svojeg partnera upravo zato jer je 'muškarac s karakterom' i zna je dovesti u red, kako kaže.

- Mnogi moji klijenti misle da su oni za mene Božji dar i da ću htjeti biti s njima. Ali ja sam sretna s onim što imam kod kuće. Muškarce, najrazličitije, susrećem dnevno, lupam ih po golim stražnjicama, ali nikada niti jednog nisam poželjela. Mene taj posao ne uzbuđuje na taj način. Sretna sam što je moj partner posve drugi tip muškarca. Uostalom, tko bi nakon cijelog dana u slastičarnici, ako tamo radi, poželio doći doma i jesti slatkiše.

Možda vas zanima Otkrili su dob u kojoj se najviše uživa u seksu. Provjeri jesi li blizu... Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0