Love&Sex

Stranac, kolega ili šef - znaš li s kojim muškarcima žene najčešće završe u krevetu?

  • Kolega, najbolji prijatelj ili pak dečko najbolje prijateljice – potražile smo odgovor na pitanje s kim žene najčešće završe u krevetu
  • Oko 6 posto žena i 5 posto muškaraca priznali su da su spavali sa šefom, odnosno šeficom 
  • Ipak, izgleda da su i muškarci i žene posebno slabi na seks s bivšim/om

Bile smo znatiželjne pa smo potražile ankete koje otkrivaju s kim su žene već dijelile krevet. Prema anketama renomiranih svjetskih muških i ženskih časopisa, 44 posto žena i 39 posto muškaraca je najmanje jednom završilo s bivšim/om u krevetu. 

Četvrtina je imala seks u krugu kolega 

Ali i potpuno suprotno – naime, seks s nepoznatom osobom očito je omiljen kod oba spola. Trećina muškaraca i žena je barem jednom završilo među plahtama s nepoznatom osobom. Na trećem mjestu je seks među kolegama. Prema anketi je četvrtina žena i muškaraca očito jako dobro flertovala na poslu pa je završilo s kolegom ili kolegicom i nakon posla – u krevetu! A oko 6 posto žena i 5 posto muškaraca priznali su da su spavali sa šefom, odnosno šeficom. 

Možda vas zanima Dirty talk: 10 'prljavih' rečenica koje muškarci najviše žele čuti u krevetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Klišej o poštaru i susjedi

Maštarija o seksi susjedi kojoj bi muškarci rado pozvonili na vrata sada je razotkrivena: tek 10 posto muškaraca je doista bilo intimno sa ženom iz susjedstva. Slično je s bajkom o poštaru, koji ženama donosi nešto drugo osim pošte. - s tek 5 posto je završio kod žena na posljednjem mjestu. 

Možda vas zanima Ovih 26 muškaraca otkriva: 'Ovo je najbolje što mi je neka žena napravila u krevetu' Rubrika Love&Sex Love&Sex

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0