Love&Sex

Izašla iz napornog braka i upustila se u sedam avantura u tjedan dana. Evo što je zaključila...

  • Nadia Bokody upustila se u seks za jednu noć sedam dana za redom sa sedam različitih partnera
  • Avantura je to u koju se nakon bračnog brodoloma upustila Nadia Bokody, a jedan od partnera je bila djevojka
  • Nakon cijelog tjedna kratkih avantura bila je iscrpljena, ali nakon toga upoznala je svoju pravu osobnost

Nadia Bokody u sedam je dana promijenila sedam seksualnih partnera. Odluka je to koju je donijela nakon završetka njezinoga sedmogodišnjeg braka. Osim toga, zadnjih godinu dana braka bilo je u potpunosti - bez seksa.

Zbog toga je seks i bio jedino na što je nakon bračnog brodoloma i mogla misliti. S prijateljicom je podijelila frustraciju izazvanu posljednjom bračnom godinom, a ona joj je za Nadiu imala poseban savjet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

Predložila joj je da jednom muškarcu pošalje poruku i odmah ga pita bi li s njom želio seks bez obaveza. Posljedica je bila sedam noći s različitim partnerima, među kojima je bila i jedna žena, a Nadia je nakon toga priznala da je bila u potpunosti iscrpljena.

Prvi muškarac s kojim je spavala bio je Ryan, na poruku joj je odgovorio odmah i ubrzo su završili zajedno. Međutim, kad je sve bilo gotovo, Nadia je plakala i to zato što je shvatila da se napokon oslobodila. Sljedeću je večer otišla u noćni klub gdje je upoznala Teda, a za njega je priznala da joj je priuštio najbrži orgazam dosad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

Uslijedila je noć s Mattom kojem je poslala poruku i to nakon što ga je potražila na Facebooku. Prije toga on je tražio njezin broj, no umjesto da mu da broj, Nadia je prije toga odlučila saznati nešto više o njemu, a na kraju se upustila u avanturu. Četvrtog dana srela je Lisu, poslovnu ženu. Seks s njom posebno joj se svidio jer bio polagan i nježan.

Možda vas zanima Koliko se često seks za jednu noć razvije u ozbiljnu vezu? Rubrika Love&Sex Love&Sex

S petim partnerom Nadia je shvatila da je srela svoju seksualnu srodnu dušu. Bio je to Charlie, a s njim je i ranije bila na nekoliko spojeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

Šestog dana družila se sa Steveom, vojnikom, koji ju je impresionirao svojim fit tijelom.

Možda vas zanima Stalno pospremaš, ali tvoj stan ti se nikad ne čini potpuno čist? Možda je vrijeme da doznaš za ovih 7 stvari Rubrika Life&style Life&style

Posljednju je noć bila iscrpljena, ali se ipak odlučila vidjeti s posljednjim muškarcem za taj tjedan, Benom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

"Zaboravila sam na sve što znam o ljubavi, strasti i seksualnom zadovoljstvu u neobičnoj sigurnosti prolaznih ljubavnika koji nisu znali ništa o meni i mojoj povijesti. To me dovelo natrag do mene same - prije nego sam postala supruga, djevojka ili nečiji flert. I to je bio pravi ćup zlata na kraju moje seksualne duge", napisala je Nadia na svojoj web stranici posvećenoj seksualnosti. 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Komo

    Izgleda da je danas teško ostati normalan!
  • manfred

    fali joj sex