Love&Sex

Veliko iznenađenje! Jedna rečenica je muškarcima jednako napaljujuća kao i oralni seks

  • Željela bi još malo podgrijati stvari za svog partnera (i sebe) u krevetu? 
  • To nije nikakav problem – i ne, ne trebaš za to biti žena od gume ili nabaviti neke apstraktne seksualne igračke 
  • Prema nedavno provedenom britanskom istraživanju, za to su dovoljne tek prave riječi 

„Daj mi!“, „Želim te!“, „Taaakooo si vruć!“ i naravno „DAAA!“ – takve riječi se čuju ili za vrijeme seksa ili kad vadiš upravo pečene kolačiće iz pećnice. I naravno da su u obje situacije prikladne! Doduše, kod seksa postoji jedna rečenica koja na mnoge ljude djeluje još više motivirajuće od navedenih, pokazali su rezultati jednog britanskog istraživanja. Naime, ta rečenica glasi: „To mi se sviđa!“ 

Ispitano je 2000 osoba 

Engleski trgovci seks-igračkama „EdenFantasys.com“ ispitali su oko 2000 odraslih osoba o tome što ih najviše privlači te odbija za vrijeme seksa. Sa zadivljujuće visokim postotkom (čak 76 posto!) su ispitanici na drugo mjesto stvari koje ih najviše uzbuđuju u krevetu stavili jednostavne riječi: „I like that!“ Jedino što su smatrali erotičnijim bilo je ljubljenje po vratu. Seks-igračke, seksi donje rublje, međusobno se svlačiti – sve to nije toliko seksi kao što je uvjerljivo „To mi se sviđa!“ ili „To mi je seksi!“, tvrdi većina ispitanika. 

„Rezultati su pokazali da emocionalna sklonost većinu najviše napaljuje“, komentirao je glasnogovornik tvrtke koja je organizirala istraživanje. 

Iznenađujuće: kod muškaraca je verbalna motivacija sa 78 posto bolje prošla nego kod žena (74 posto). Primjerice, kod muškaraca je verbalna potvrda „To mi se sviđa!“ u rangu oralnog seksa ili razodijevanja partnerice…

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Ruku na srce, od jednog „To me pali!“ za vrijeme seksa nećemo početi squirtati, nećemo doživjeti višestruke orgazme ili jednim udarcem riješiti eventualne probleme s postizanjem orgazma. Međutim, takve i slične izjave daju nam sigurnost. Osim toga, to je toliko jednostavno da vrijedi isprobati! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0