Stars

U intimnoj ispovijesti zvijezde priznale koje je najluđe mjesto gdje su vodili ljubav

  • Dok je nekima za seks rezervirana spavaća soba, drugi se ne boje isprobati i javna mjesta. Ni slavni nisu izuzetak

  • Neobična mjesta koja su odabrali su: vulkan, avion, Eiffelov toranj, tunel, glečer...

  • A ti im pridruži imena: Jennifer Lopez, Gerard Butler, Chrissy Teigen, Kim Kardashian, Charlie Sheen (nismo ni sumnjali da će proći bez njega)...

Kao i mi, slavne osobe također vole začiniti ljubavni život raznim igricama i seksom na neobičnim mjestima. No, ponekad se čini kao da se pokušavaju natjecati u tome tko će odabrati luđe mjesto. Dok neke zvijezde biraju javna mjesta kao što su kino ili avion, druge se prepuštaju strastima u vrućem vulkanu ili mračnom tunelu. Ne libe se iskušati niti dizalo Eiffelovog tornja, ali ni balkon stana gdje je samo pitanje trenutka kad će uzavrele dodire primijetiti znatiželjni susjedi. Škakljive informacije u ovom tekstu bi te mogle iznenaditi, ali i inspirirati da i sama nakratko spavaću sobu zamijeniš nekom novom uzbudljivom lokacijom.

Možda vas zanima Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi... Rubrika Beauty Beauty

Gerard Butler: i vatra i led

"Ja sam se seksao na prilično čudnim mjestima. Jednom čak i s jedne strane vulkana. Bilo je prilično vruće, ali i kul", otkrio je slavni glumac tijekom svog nastupa u programu 'Watch What Happens Live'. Ironija života je kako ovo Gerardovo poigravanje vatrom korespondira s požarom u kojem je izgubio kuću.  "Jednom sam se seksao i na glečeru. Da budem iskren, nije bilo zabavno. Naime, stražnjica mi se zaglavila u ledu". Što se tiče inspiracije za oba mjesta Gerard je rekao: "Ako ste na nekom zanimljivom mjestu počnete razmišljati na koje biste načine mogli dodatno začiniti priču". 

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL Bryan Cranston: U tunelu usred mraka

Poznati tata iz serije 'Malcolm u sredini' se na svom medenom mjesecu sa suprugom 'proveselio' u vlaku. Naime, tijekom putovanja po Europi vozili su se vlakom od Italije do Švicarske. U putničkoj su mu agenciji prišapnuli da je treći tunel dugačak čak 50 minuta vožnje pa da je nekako postala tradicija da se mladenci zabavljaju u to vrijeme. "Nisu mi trebali dvaput reći. Zavalili smo se, mazili i uživali u vođenju ljubavi. Nakon kratkog vremena, odjednom sam vidio obrise lica svoje lijepe supruge i pomislio kako su mi se oči odlično prilagodile na mrak. Za koju smo sekundu, onako razgolićeni, ugledali svjetlo dana!"

 | Autor: profimedia profimedia John Legend: Kakve veze ima Obama?

Uspješni pjevač je otkrio kako on i njegova supruga Chrissy Teigen nisu mogli držati ruke jedno od drugog tijekom jednog eventa povodom kampanje za Baracka Obamu 2008. godine. "Nije bilo u Bijeloj kući, da se razumijemo", rekao je Legend. Hm, a gdje onda, možda u garderobi?

Možda vas zanima Raya: dating aplikacija za poznate i slavne – koje zvijezde su na njoj? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Chrissy Teigen: ispod dekice, ali gdje?

Dok John misli kako je to najluđe mjesto gdje su se ikad seksali, njegova supruga Chrissy ipak misli drukčije. "Bili smo na putu prema Tajlandu kako bismo vidjeli moje roditelje. Putovali smo u komercijalnoj prvoj klasi te se zaigrali ispod dekice. Nismo čak bili ni u onim odjeljcima već na sjedalima. Mislim da bismo trebali dobiti trofej za to". Chrissy i inače bez problema govori o intimnim temema, dojenju, strijama koje javno i pokazuje.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Jennifer Lopez: Samo da paparazi ne vide

Za pjevačicu J.Lo najupečatljivije seksualno iskustvo se također dogodilo izvan kuće. Ne baš u javnosti, ali kad paparazzi vrebaju, i ovo je pothvat. "Jednom sam to obavila na balkonu, vani". Možda nije bilo 'opasno' kao Chrissyino iskustvo u avionu ili Bryanovo igranje u vlaku, ali je svejedno riskirala da ju ne zapaze gladne oči susjeda ili paparazza. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Kris Jenner: Uhvaćeni u avionu

Kris Jenner je s Caitlyn Jenner (bivši Bruce) odlučila skratiti let privatnom zabavom u toaletu aviona. "Poseksali smo se u wc-u i izašli iz njega kao da se ništa nije dogodilo. Na kraju leta, stjuardesa je uzela mikrofon i viknula: Čestitam, g. i gđa. Jenner! Upravo ste se učlanili u 'The mile high' klub (sleng koji se odnosi na putnike koji se seksaju u avionu)! Tako smo ponosni na vas i odlučili smo vam pokloniti bocu šampanjca! Jej!". Bilo mi je toliko neugodno da sam skoro udubila sjedalo koliko sam pokušala nestati u njemu. Užas!"

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Charlie Sheen: romantika na Charlijev način

S obzirom na njegovu reputaciju, očekivali smo nešto papreno. Iako ima više dogodovština, odlučio je podijeliti jednu iz Pariza: "Dizalo Eiffelovog tornja", ispalio je kao iz topa domaćinu Andy Cohenu u emisiji 'Watch what happens live'. Okrenuo se prema publici i rekao: "Još netko? Nitko, a?" Prilično zanimljivo mjesto za vođenje ljubavi, slažeš se?

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL Kim Kardashian West: Film je bio dosadan

Poput svoje majke, Kim je također članica 'The mile high' kluba, ali seks u avionu ne smatra svojim najluđim iskustvom. Više joj se u pamćenje urezalo jedno drugo javno mjesto - javno kino. U njemu je sa svojim tadašnjim partnerom kojeg nije željela imenovati, prikratila dosadan film i učinila ga izlaskom za pamćenje.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Robbie Williams: Prevarila ga obožavateljica?

Ova engleska pop zvijezda otkrila je Grahamu Nortonu da je svojedobno iznajmio dvorac dok je vježbao za turneju. Jedno ga je jutro probudila čistačica koja je, kaže, "izgledala negdje između 28 i 58 godina" i ponudila mu ponoć s njegovim "jutarnjim buđenjem". "Pa, s obzirom da sam tada bio vrlo kreativan mladić, zatvorio sam oči i pretvarao se da je to netko drugi". Kasnije se ispostavilo da to uopće nije bila čistačića nego zaluđena obožavateljica.

 | Autor: Instagram/@robbiewilliams Instagram/@robbiewilliams

Photo: pixell/instagram

Komentari 0