Love&Sex

Djevojka se neugodno šokirala slučajno vidjevši zaručnički prsten. Pita se treba li reći dečku da joj je ružan?

  • Djevojka se povjerila da je slučajno vidjela zaručnički prsten koji joj se nimalo ne sviđa
  • Njezin je dečko dizajnirao prsten po mjeri sa zelenim i crvenim kamenjem 
  • Korisnici društvenih mreža ohrabrili su je da mu kaže da joj se prsten ne sviđa prije nego što plati

Djevojka je otkrila da je slučajno vidjela zaručnički prsten izrađen po narudžbi koji je njezin dečko dao dizajnirati. Anonimna djevojka objasnila je kako je gledala filmove na tabletu svog 30-godišnjeg partnera kada se pojavila obavijest putem e-pošte o plaćanju zaručničkog prstena. Priznala je da nije mogla odoljeti da ne pogleda, ali se razočarala kad je vidjela zeleno crveni prsten za koji je rekla da ju podsjeća na Božić. Iako  je priznala da ju je "sram" što joj se ne sviđa, pitala je korisnike Reddita na kojem je podijelila svoj "problem" bi li trebala dečku reći da joj se prsten ne sviđa.

Kate Middleton Možda vas zanima Kate Middleton nosi najpoznatiji zaručnički prsten na svijetu, no mnogi se pitaju zašto skriva onaj vjenčani Rubrika Life&style Life&style

Objašnjavajući situaciju napisala je: "Ponekad posuđujem tablet svog dečka za gledanje filmova na svojim poslovnim putovanjima (naravno uz njegovo dopuštenje). Sinoć sam gledala nešto i pojavila se obavijest putem e -pošte. Jako mi je neugodno jer obično 100% poštujem njegovu privatnost, ali sam pročitala naslov "početno plaćanje zaručničkog prstena" i Pandorina je kutija u tom trenutku već bila otvorena."

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

"Prsten još uvijek nije izrađen, njegova izrada krenuti će svakog trenutka. Bi li bilo apsolutno grozno reći mu istinu i uništiti iznenađenje na kojem je toliko radio? Voljela bih da me samo pitao što mi se sviđa. Ako je ovo nešto što ću nositi zauvijek, ne bi li trebala imati pravo reći što mi se sviđa? Toliko ga volim i ne želim ga povrijediti. Na poslovnom sam putu do ponedjeljka pa bi voljela razgovarati s njim osobno, ali ovome očito "otkucava" vrijeme. Što da napravim?", pitala je zbunjena djevojka.

Tetovaže prstena umjesto vjenčanog prstenja? Ovi parovi rekli su 'da' i izgleda sjajno

 | Autor: Pixsell/agefotostock Pixsell/agefotostock

Korisnici Reddita požurili su joj dati savjete o situaciji, a većina ljudi ju je ohrabrila da mu kaže da joj se prsten ne sviđa prije nego što izvrši zadnju uplatu i bude prekasno. Jedna je osoba napisala: "Reci mu. Sada. Iskreno rečeno, crveno i zeleno kamenje zvuči kao jako loša ideja." Dok se druga osoba složila, napisavši: "Ta kombinacija boja zauvijek će pripadati Božiću." Druga je osoba također zaključila da bi trebala imati "neugodan razgovor" sa svojim partnerom kako bi je spasila od nošenja prstena koji joj se ne sviđa do kraja života. "Jedan neugodan razgovor vrijedan je prstena koji zapravo želiš nositi."

Možda vas zanima Muškarac se fantastično osvetio svojoj djevojci koja je bila u lovu na bogatog muža Rubrika Life&style Life&style

Jedan korisnik napisao je da misli da je iznenaditi svoju djevojku prstenom loša ideja. Zato će on svoju djevojku povesti kako bi zajedno izabrali prsten, da ne bi završio s nečim što joj se ne sviđa.  Jedna je osoba dala ženi savjet kako uokviriti razgovor sa svojim dečkom, rekavši da bi ona trebala naglasiti pozitivne strane. Jasno mu reci da je to fantastična stvar i da ti se zaista sviđa što je uložio vrijeme i trud u to, ali samo predloži alternativnu shemu boja jer ti se ove ne sviđaju", zaključila je korisnica.

Photo: shutterstock

Komentari 0