Love&Sex

Ako ti ON daje ovih 8 stvari u spavaćoj sobi, onda se trebaš udati za njega

  • Vrlo je važno da obratiš pozornost na male navike koje tvoj muškarac može imati u spavaćoj sobi
  • Način na koji te tretira prilikom seksa je izvrstan pokazatelj koliko ste stvarno kompatibilni kao par
  • Donosimo ti 8 važnih karakteristika koje pokazuju kako je tvoj muškarac onaj pravi

Mnogo brakova i veza se oslanja na zdrav i aktivan seksualni život. Seks je vrlo važan za mnoge moderne odnose, a umanjivanje vrijednosti seksa u doživotnoj romansi bila bi velika pogreška. Seks je krajnja manifestacija fizičke intimnosti i strasti između dvoje ljudi u vezi. Nikada se nećeš osjećati povezanija sa svojim partnerom kao za vrijeme sexa. 

Zato je vrlo važno da obratiš pozornost na male navike koje tvoj muškarac može imati u spavaćoj sobi. Način na koji te tretira u seksualnom okruženju može biti odličan pokazatelj koliko ste stvarno kompatibilni kao par. To može biti dobar pokazatelj za koliko te stvarno voli i koliko mu je stalo da zadovolji tvoje osobne potrebe i očekivanja. Stoga ti donosimo 8 stvari koje, ukoliko učini u spavaćoj sobi, su dobar pokazatelj da pravi materijal za ženidbu.

 

1. Neprestano te ljubi

Poljubac je super. Ne samo da je to najučinkovitiji način podizanja raspoloženja za dvije osobe već je i najbolja stvar koju parovi mogu učiniti svojim ustima, osim razgovora. Kada doista puno vremena i truda ulaže u poljubac, onda znaš da imaš čovjeka koji te iskreno obožava.

2. Nikada te ne prisiljava da to činiš ako to ne želiš

On te poštuje kao ljudsko biće. Ne vidi te kao puki objekt seksualnog užitka koji može iskoristiti kad god želi. On priznaje da si zrela osoba koja bi trebala imati potpunu kontrolu nad onim što treba činiti sa svojim tijelom. I nikada te neće proglasiti krivom ili te prisiliti da to učiniš s njim.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

3. Stvarno uzima vremena za predigru

On razumije da uživaš u predigri; također shvaća da je predigra pravedna samo zato što ženama treba mnogo više vremena kako bi postigle uzbuđenje nego muškarcima. I uvijek će se potruditi da se osjećaš ispunjenom i sretnom tijekom seksa. 

Možda vas zanima Evo kako nam se razlikuju ljubavni scenariji u tri različite životne dobi Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Pita te radi li ono što želiš od njega

Stalno se brine da si aktivni sudionik, da kažeš što želiš tijekom odnosa. On ne želi biti sebičan uzimajući potpunu kontrolu cijelo vrijeme.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

5. Dopušta ti da mu počivš na grudima kad završite s odnosom

Želi da ti bude ugodno. I suptilno ti daje do znanja da u njemu uvijek možete naći utjehu i sigurnost te da će uvijek biti neka vrsta utočišta za vas.

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

6. Otvoreno priča o svojim seksualnim fantazijama

Muškarcima nije uvijek lako otvoriti se kad je riječ o čudnim seksualnim fantazijama. Još uvijek postoji određena ranjivost kada se odlučite otkriti svoje seksualne preferencije - čak i kada je riječ o nekome s kim već imaš dubok odnos s ljubavlju. A ako dopusti sebi da bude ranjiv s tobom u tom smislu, to je uvijek dobar znak.

 

 | Autor: shutterstock shutterstock

7. Ostaje i nakon završetka odnosa

Samo zato što je završio s odnosom ne znači da je završio s tobom. Ono što je najvažnije je da on voli provoditi vrijeme s tobom. To je ono najbitnije.

8. On ulaže mnogo truda kako bi bio siguran da si dosegla vrhunac

Ovo je vjerojatno najvažnija stavka na ovom popisu. On doista želi biti siguran da nije jedini koji se dobro zabavlja. Želi se uvjeriti da nije jedini koji "svršava" u spavaćoj sobi. On ti želi pružiti puni osjećaj zadovoljstva. Želi se uvjeriti da te može dovesti do vrhunca, tako da ne završiš razočarana ili neispunjena.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0