Love&Sex

Ako dobiju ovih 12 stvari, muškarcima to znači da su pronašli savršenu ženu!

  • Tijekom svog života izlaziš s različitim muškarcima – jedan je visok i crn, drugi pomalo debeljuškast, a treći je sladak kao bombon 
  • Jednako tako i muškarci „mijenjaju“ djevojke, odnosno izlaze s različitim tipovima žena 
  • A sve to kako bi pronašli savršenu djevojku – a ovih 12 znakova ukazuju da su uspjeli u svom naumu!  

Postoje različiti tipovi muškaraca i veza. Neke će veze biti ludo intenzivne, a neke pak klimave. Neki muškarci će te učiniti centrom svog svijeta, a neki će pak postati središte tvojeg – i na kraju će se sve srušiti. Međutim, sigurno je da je svatko u potrazi za „savršenom osobom“, onom koju će sresti jednom u životu. 

Kad netko od muškaraca upozna takvu ženu, izdvojit će je od svih žena te je pitati zašto na ovom svijetu nema više takvih. Kad ti se to dogodi, onda sigurno imaš ovih 12 karakteristika koje muškarci traže od savršene žene

via GIPHY

1. Inspiriraš ga da postigne svoj istinski potencijal, a da pritom nisi previše zahtjevna. Nećeš ga primorati na bilo što - jer ti vjeruje dovoljno i zna da donosiš ispravne odluke.

2. Ne igraš djetinjaste igrice niti si ljubomorna. S tobom nema nikakvih nesigurnosti u vezi. Znaš koliko vrijediš i nemaš potrebu to neprestano dokazivati njemu ili sebi.

Možda vas zanima Dobro je znati! Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka doista su vjerni Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Ne ponašaš se kao da se cijeli svijet vrti oko tebe. Želiš ljubav i poštovanje i voljna si ponuditi isto. Nećeš očekivati da on potiskuje vlastite želje samo da bi ti bila sretna cijelo vrijeme.

4. Nemaš potrebu visjeti 24 sata nad njim. Shvaćaš da ste vi dvije neovisne osobe koje imaju živote i izvan veze. Oboje dajete jedno drugom dovoljno prostora i vremena za ulaganje u prijatelje, obitelj i karijeru.

via GIPHY

5. Nikad se nisi osjećala zabrinuto ako si ga vodila na upoznavanje s nekim od svojih prijatelja ili čak roditeljima. Svjesna si da se može dobro nositi i komunicirati sa svim vrstama ljudi. Možeš se opustiti i uživati u dobrom provodu. 

6. Znaš se pobrinuti za sebe. Nikad nisi željela vezu samo zato da bi mogla koristiti nekoga za sve vrste tjelesne, financijske i mentalne podrške. Ne, ravnopravni ste, dijelite sve račune i pazite da ni jedna osoba u vezi ne bude preopterećena.

Možda vas zanima Ovih 5 stvari zaljubljeni muškarci nikada ne bi napravili svojim partnericama Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. Tvoja prisutnost na društvenim mrežama nije nešto zbog čega se trebaš skrivati ili se sramiti. Znaš kako se predstaviti ljudima - bilo da je to osobno ili na ekranu računala.

8. Nikad nisi sramežljiva u spavaćoj sobi. Ako nešto ne želiš, ti ćeš to i reći. Objasnit ćeš svoje razloge za to - umjesto da glumiš i budeš nespretna. Ne ponašaš se kao da je tvoja intima nešto što treba sakriti i nikada ne razgovarati o tome. Prihvaćaš to kao potpuno normalan i zdrav dio vašeg odnosa, dio koji zapravo održava iskru između vas dvoje.

9. Imaš snažna mišljenja o gotovo svakoj temi. I nikada se nećeš ustručavati iskazati ih samo kako bi izbjegla kontraargumente ili usrećila sve. Ali to ne znači da ćeš ih ikada nametati njemu ili bilo kome drugome. Otvorena si za rasprave i svako neslaganje – i nećeš to pretvoriti u svađu.

via GIPHY

10. Ako se posvađate, nećeš pokušati zaustaviti svađu iznošenjem stereotipa poput "svi muškarci su isti" ili "vi muškarci nas nikad ne možete razumjeti". Shvaćaš da je svaka situacija drugačija i da trebaš razgovarati o uzroku koji stoji iza svađe, umjesto da pokušavate obuzdati jedno drugo općenitim izjavama.

Možda vas zanima 7 najčešćih razloga zašto muškarci prekidaju s djevojkama u koje su i dalje zaljubljeni Rubrika Love&Sex Love&Sex

11. Sigurna si u svrhu svog života. Definirala si ciljeve i mjerila na koje neće utjecati prepreke koje ti se nađu na putu.

12. Osjeća se kao najsretniji čovjek na svijetu kad je s tobom. Zna koliko si nevjerojatna i sretan je zbog toga. Zna da si snažna neovisna žena koja se ne boji biti sama – i jako je sretan zbog činjenice da si odlučila biti s njim! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0