Love&Sex

Dobro je znati! Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka doista su vjerni

  • Povjerenje i vjernost su kamen temeljac uspješne veze 
  • Međutim, mnoge veze propadnu upravo zbog nevjere
  • Ali, muškarci rođeni u ova tri znaka gotovo nikada neće prevariti svoju partnericu 

Mnogi ne mogu odoljeti iskušenjima te stavljaju vezu na kocku. Međutim, postoje i vjerne duše koje su uvijek uz partnera te im je prevara totalni tabu. Muškarci rođeni u ova tri znaka doista su vjerni svojim partnericama – je li tvoj dragi rođen u jednom od ta tri znaka?

Bik 

Bik spada među najvjernije znakove zodijaka. Muškarci rođeni u znaku bika apsolutno ozbiljno shvaćaju svaku vezu te bi napravili sve za svoju najdražu. Čak i u vezama na daljinu im bez problema možemo vjerovati. Osim toga, bikovi imaju prilično izražen zaštitnički instinkt. Preljub kod njih jednostavno ne dolazi u obzir! 

Možda vas zanima Lavovima će cvjetati ljubav, a vagama posao: kojim će horoskopskim znakovima rujan biti najbolji mjesec Rubrika Life&style Life&style

Ovan 

Muškarci rođeni u znaku ovna također su vjerne duše. Oni žele sigurnost u životu – te žele pružiti sigurnost i svojoj partnerici. Povjerenje i vjernost su im ekstremno važni te smatraju to osnovnom pretpostavkom za uspješnu vezu. Ono što želi od svoje partnerice, to vrijedi i za njega. Definitivno se možeš pouzdati u ovna. 

Jarac 

Za muškarce rođene u znaku jarca je vjernost izuzetno važna. Oni su vrlo lojalni. Jarac treba red i točan plan u svom životu – a to vrijedi i za njegovu vezu. Zbog toga bi ga preljub totalno izbacio iz tračnica. Nikako se ne bi mogao pomiriti s nevjerom – jer on sam nikada ne bi prevario partnericu. Kad nekoga doista voli – beskrajno je vjeran. 

Možda vas zanima Pronađi partnera po ljubljenju: Koji horoskopski znakovi se međusobno najbolje ljube Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0