Love&Sex

Ostani solo dok ne nađeš osobu koja radi sve ove stvari, ne prihvaćaj manje od toga

  • Ako još nisi pronašla ljubav svog života, onda je ovaj članak definitivno za tebe 
  • Sve smo svjesne činjenice da na ovom svijetu nema savršene duše - svi nosimo sa sobom pošteni dio mana, nedostataka i nesavršenosti 
  • Zato nikada ne smiješ očekivati da ćeš jednom upoznati nekoga tko neće imati baš to - nekoliko mana i poneke nesavršenosti 

Nemoj se zadovoljiti osobom koja će te učiniti nesretnom i živčanom. I dalje imaš pravo tražiti ljubav za koju misliš da je istinski zaslužuješ. Ne bi se ni u kom slučaju trebala zadovoljiti time da budeš s nekim isključivo zato što ti nisi savršena.

Nitko ne očekuje od tebe da to budeš. Međutim, uvijek zaslužuješ da se prema tebi odnose s ljubavlju i poštovanjem - osobito u romantičnoj vezi.

via GIPHY

Zato je strpljenje uvijek ključno. Ne možeš uletjeti u vezu samo zato jer je bila prilika. Moraš odabrati svoje prioritete. A ponekad to znači da moraš propustiti potencijalne veze. I koliko god to bilo teško učiniti, definitivno će ti se isplatiti kad sretneš onoga s kim trebaš biti zajedno. Ključ je u tome da trebaš biti u mogućnosti uočiti tu osobu odmah čim je upoznaš. Ne bi se trebala zadovoljiti time što si u prosječnoj vezi samo zato jer si očajna. Ne dopusti da te očajanje lišava ljubavi koju doista zaslužuješ. Ostani solo sve dok ne upoznaš osobu koja radi sljedeće stvari:

Možda vas zanima Neraskidiva veza: 4 horoskopska para koji će zauvijek ostati zajedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. Drži te za ruku dok se suočavaš sa svim brigama i problemima u svom životu -  samo kako bi bila sigurna da znaš kako nisi sama.

2. Iscjeljuje sve tvoje dijelove koji su iskorišteni, zlostavljani i uništeni otrovnim osobama iz tvoje prošlosti.

3. Ulijeva ti povjerenje, želju i inspiraciju da možeš biti sve što želiš u životu.

via GIPHY

4. Čini sve što je potrebno da zaradi tvoje povjerenje i osigurava da ga nikada ne izda. On zna da povjerenje nikada neće biti isto kada se jednom povrijedi.

5. Uvijek slijedi ono što kaže sa stvarnim akcijama koje možeš osjetiti i vidjeti. Uvijek se drži svojih obveza i obećanja koje ti je dao.

6. Tretira te s apsolutnom ljubaznošću i poštovanjem; onako kako to oduvijek zaslužuješ. 

Možda vas zanima Pripadaš jednom od pet tipova žena - temeljeno na tvojim dosadašnjim vezama Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. Daje ti osjećaj sigurnosti i povjerenja u vezi; nikada ne izaziva bol, tjeskobu, stres ili nesigurnost s tvoje strane.

8. Djeluje dosljedno u vašoj vezi kako bi ti pružio osjećaj stabilnosti. Nikad se ne moraš brinuti kako ćeš se jednog dana probuditi jednog dana i shvatiti da je pobjegao.

9. Omogućuje ti da si u centru pažnje kad god to zaslužuješ. Nema ego koji ga prisiljava da on bude u centru pažnje.

via GIPHY

10. Otvara ti se sa svojim najdubljim mislima i osjećajima. Čini to tako da uvijek znaš gdje ste; tako da vas dvoje uvijek možete biti na istoj stranici u vašoj vezi.

11. Ulaže puno vremena, truda i predanosti u vezu jer zna da je to ono što je potrebno da bi veza funkcionirala. Dovoljno je pametan da zna da sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze.

12. Ostaje odan i iskren tebi i samo tebi. Kad kaže da želi biti s tobom i samo s tobom, to stvarno misli. Više se ne želi igrati s drugima. Ne drži otvorene opcije - jer je odabrao tebe

13. Postavlja mnogo pitanja samo kako bi te bolje upoznao. Neprestano traži nove načine za povezivanje s tobom, a većina leži u istraživanju tko si ti kao osoba.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi počinju strastveno, ali njihova veza će loše završiti Rubrika Love&Sex Love&Sex

14. Inspirira te da budeš bolja osoba. Njegova puka prisutnost u tvom životu dovoljna je da u svakom trenutku poželiš biti najbolja verzija sebe.

via GIPHY

15. Ispriča ti se kad god učini nešto loše. Uvijek želiš partnera koji je dovoljno ponizan da prizna svoje nesavršenosti; nekoga tko je u stanju progutati svoj ponos i ispričati se kad je to potrebno.

16. Kad te pogleda, imaš osjećaj da si jedina osoba na ovom svijetu. Zaslužuješ znati kako je to osjećati se kao da ste samo vas dvoje usred prepune sobe.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0