Love&Sex

Znaš li što znači ako maštaš da te netko promatra dok se seksaš? Doznaj ovdje

Gotovo svaki čovjek ima erotske snove. Jedna česta noćna maštarija jest da nas netko promatra dok se seksamo. Otkrit ćemo ti što znači taj seksualni san

Netko treći te gleda dok vodiš ljubav – nekima je ta ideja zastrašujuća, dok druge ta pomisao jako uzbuđuje. Čak i ako tu fantaziju nisi iskušala u stvarnosti, možda si ponekad maštala o tome? Ako je odgovor potvrdan, pogledaj koje se značenje skriva iza te seksualne maštarije...

Dakle, ako te pali pomisao da te netko treći promatra dok si u seksualnom zanosu s partnerom, to upućuje na tvoju općenitu otvorenost prema seksu. Ti u stvarnom životu imaš potrebu isprobati nešto novo. To ne mora biti baš ova maštarija – tebi općenito treba više promjene i avanture u krevetu. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Međutim, ako se u maštariji osjećaš neugodno i sputano dok te netko treći promatra, to može ukazivati na probleme u tvojoj vezi. Možda se ne osjećaš dovoljno cijenjeno, ne vjeruješ partneru ili si ljubomorna. Također je moguće da je vaša veza pod snažnim utjecajem okoline pa te ti utjecaji opterećuju: imaju li možda vaši prijatelji ili članovi obitelji nešto protiv vaše veze? 

Ako se san ponavlja, razgovaraj otvoreno s partnerom o tome te pokušajte zajedno pronaći rješenje. 

„Biti promatran za vrijeme seksa“ sa psihološkog stanovišta 

Psiholozi objašnjavaju ovu maštariju na malo drugačiji način: ako te promatra netko treći za vrijeme seksa, to može značiti da nisi usklađena sa svojom seksualnošću. Teško ti je u stvarnom životu zadovoljiti određene potrebe – možda zato jer imaš osjećaj da je to zabranjeno ili te tvoj partner u tome ne podržava? 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

U tom slučaju moraš biti svjesna da je seksualnost nešto sasvim normalno i dio je tvog života. Prepusti se svojim željama i otvoreno razgovaraj o njima. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!