Love&Sex

Žene otkrivaju svoje najdivljije seksualne maštarije

Na Internetu žene dijele svoje seksualne fantazije – a osobito na Redditu, platformi na kojoj se diskutira o svemu i svačemu…

Preskočile bismo predigru te odmah prešle na stvar: sakupili smo najčešće seksualne maštarije žena – vjerojatno imaš neke slične, a neke će te možda iznenaditi… 

1. Seks sa zvijezdom 

Poznate osobe odavno su mete najdivljijih seksualnih maštarija…

„Prošlu noć sanjala sam kako sam se više puta poseksala s Johnyjem Deepom. Bilo je nevjerojatno dobro“, napisala je jedna korisnica na Redditu, te dodala: "Nažalost, imala sam i analni seks s Klingoncem iz Zvjezdanih staza i 66-godišnjim glumcem Johnom Goodmanom.“ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So sweet and handsome 😎😎

A post shared by JOHNY DEEP (@johny._.deep) on

Jedna druga korisnica izvijestila je „kako je sanjala o golemom penisu-fotelji“. Doduše, željela ga je zadržati, ali je shvatila da ne pristaje uz drugi namještaj. Kad ga je željela u trgovini zamijeniti za nešto drugo, pojavio se Ryan Gosling kao prodavač. Potom su vodili ljubav u trgovini, a promatrao ih je – ni manje ni više nego George Clooney. 

Prema jednoj anketi, uz omiljene poznate face Johnyja Deepa i Georgea Clooneyja, u seksualnim maštarijama često glume i Denzel Washington, princ Harry, David Beckham i Orlando Bloom. U Europi je naročito popularna zvijezda „Igre prijestolja“ Michael Huisman. Žene se u snovima također rado seksaju i s Christianom Ronaldom te španjolskim manekenom Andresom Velenoncosom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always on the ball 😉 #CR7Underwear FW18 campaign out now! New styles on www.CR7underwear.com

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

2. Seks s prijateljem, bivšim ili s dečkovim prijateljem

Zabranjeno voće je jako zanimljivo – to vrijedi i za seksualne maštarije. 

„Često sam sanjala seks sa sustanarom svog dečka ili prijateljem svog najboljeg prijatelja“, napisala je jedna korisnica na forumu. 

„Za vrijeme seksa s dečkom razmišljam o svom najboljem prijatelju“, priznala je druga korisnica.  

Puno drugih žena je na forumu priznalo da za vrijeme seksa sa sadašnjim partnerom razmišljaju o bivšem. 


3. Maštanje o silovanju 

Prema jednom istraživanju, silovanje se ubraja u najčešće seksualne maštarije žena. Na jednom forumu žena piše o tome kako često mašta da je siluje njen otac te kako se zbog toga srami. 

„Nikad nije riječ o bolovima, nego o željenom silovanju“, napisala je. U nekom trenutku moj otac postane silovatelj.“ 

Jedna liječnica smiruje sve objašnjenjem da maštarije o silovanju nisu ništa loše. Radi se o davanju kontrole drugoj osobi. To što je njen otac silovatelj u snovima, to jest već malo neobično. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

4. Seks sa strancem 

„Jako me uzbuđuje kad mislim o seksu s potpuno nepoznatim muškarcem – spontano i bez suzdržavanja“, otkrila je jedna žena na forumu. 

Tako misle i mnoge druge žene. Neke se ne libe ići u detalje. 

„U snu sam ušla u kopirnicu u nekom nepoznatom uredu. Ušao je neki muškarac, bacio me preko kopirke i… probudila sam se sa stražnjicom u zraku“, napisala je jedna korisnica Reddita. 

I jedna druga je napisala kako je sanjala o seksu sa strancem „a moji muški prijatelji su me promatrali“. 

Jedna je pisala o tome kako se seksa s maskiranim likom, a druga s muškarcima koji su joj odvratni i ružni. 

 

5. Seks s kolegom – najradije na kopirki 

Žene pišu na različitim forumima o tome kako maštaju o seksu s kolegom s posla. 

„Tako bih se rado potajno poseksala u uredu s kolegom, na primjer u kopiraonicu. Onda bismo oboje izišli i pravili se kako se ništa nije dogodilo“, napisala je jedna korisnica Reddita. Očito je kopiraonica mjesto broj jedan za ispunjavanje seksualnih maštarija. 

6. Oralni seks – i još jedna žena pored

Izvrsna vijest za mnoge muškarce: neke žene ne mogu se nasititi penisa u ustima – i još bi rado vidjele prijateljicu pored sebe. 

„Lickanje, pušenje, igranje s penisom, jako me to sve pali“, napisala je jedna žena. „I stalno zamišljam još jednu ženu pored mene.“ Nakon toga je napisala: „Sorry, ali morala sam to podijeliti s nekim.“ 
Međutim, mnoge korisnice su joj se pridružile. Dakle, vjerojatno joj ne bi trebalo puno da pronađe suučesnicu. 

7. Seks na neobičnim mjestima 

Seks ne mora uvijek biti u krevetu. Seksualne maštarije žena na mreži pokazuju koliko su kreativne žene kod izbora mjesta za seks – barem u mislima. 

Krevet je zanimljivi očito tek u posebnim prilikama. „Ponekad zamišljam kako se seksam u krevetu pored ljudi koji spavaju“, napisala je jedna žena na forumu. 

„Volim seks u prirodi – i uvijek me pali bojazan da me netko ne uhvati“, napisala je druga. 

„Seks u kabini za presvlačenje ili na stroju za pranje rublja dok je uključen i radi – to mi je mrak!“, dodala je treća. 

Osobito je omiljen seks autu, na poklopcu motora te seks u prirodi. 

Druge žene gledaju na seksualne maštarije nešto pragmatičnije. Jedna korisnica Reddita napisala je: „Moja seksualna maštarija? Rado bih se opet poseksala“. Druga je napisala: „Seksala bih se posvuda, gdje god i kad god stignem.“ 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0