Love&Sex

Što napraviti ako ga ne možeš podnijeti?

Postoje neki muškarci koje jednostavno ne možeš smisliti. Ali što učiniti ako se tvojoj najboljoj prijateljici sviđa tip kojeg ne možeš podnijeti?

Prije svega: Nemoj odmah reći prijateljici da ti se njezin dečko ne sviđa. Samo ćeš prouzrokovati nepotrebnu svađu.

Postavi joj zato sljedeća tri pitanja: Je li on emocionalno dostupan? Da li je ikada bio prije u zdravoj vezi? Da li je samouvjeren? Teško će joj biti voditi normalnu, zdravu vezu ako na kraju ispadne da joj je novi dečko ljubomorni tip koji zapravo nije sposoban za jednu vezu. Pokušaj razgovarati s njom bez da se osjeća napadnutom. Osim toga, dobro pripazi što ćeš reći jer sve što kažeš se može iskoristiti protiv tebe.

Tvoja prijateljica je s njim jer ga voli. Pokušaj to shvatiti i prihvatiti. No ipak imaš pravo je obavijestiti ako joj se dečko loše ponaša.

via GIPHY

Poslušaj je

Budi tu za nju uvijek. Ako primijetiš da se više žali na svog dečka nego što priča lijepo o njemu, onda je vrijeme da razgovaraš s njom. Najbolje je, da u toku razgovora joj kažeš koliko ti je stalo do nje i vašeg prijateljstva. Ali, budi spremna na sve jer će se možda naljutiti na tebe, zato joj pokušaj što opreznije reći svoje tvrdnje i misli.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0